skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vinprovning - Meet The Winemaker MAROF

Eventet är avslutat

Vinprovning - Meet The Winemaker MAROF

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

22 feb 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

Nyfiken på Slovenien och kvalitetsviner från Balkan? Välkommen på en vinprovning med Marof Winery och Meet the Winemaker!

Wine Table och Marof Winery bjuder in till en exklusiv vinprovning den 22/2 kl 18:00. Pär Strömberg kommer tillsammans med vinmakare Uroš Valcl att lotsa er genom kvällen med ett gäng fantastiska viner. Marof Winerys vingård sträcker sig över Prekmurje-regionen i Slovenien. De ses som en av de mest internationellt framstående vinproducenterna från landet, vilket tydligt framgår av de lysande recensioner som de har mottagit från framstående vinkännare som Steven Spurrier, Decanter och Jancis Robinson. Marof Winerys engagemang för vinmakning är av högsta kvalitet och den unika terroiren i Prekmurje-regionen har positionerat producenten som en framstående aktör inom vinindustrin. 

Är du intresserad av Slovenien och viner från Balkan? Se till att knipa en biljett eller två till årets första Meet the Winemaker.

Kvällens vinlista:

Goricko Blanc 2020, 188 KR, NR: 51880

Goricko Sauvignon 2020, 288 KR, NR: 57215

Bodonci Sauvignon 2020, 362 KR, NR: 54633

Kramarovci Chardonnay 2020, 362 KR, 54834

Mačkovci Modra Frankinja Blaufränkish 2020, 362 KR, NR: 71352

Goricko Noir 2019, 270 KR, 71376

Pris: 350 kr
När: 22/2 kl.18.00-20.00 (insläpp från kl 17.45)
Var: Rehnsgatan 24, i Stockholm.

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor för kvällen 👟  (hör av dig till oss på hej@winetable.se om du behöver en stol) 

Välkommen till en härlig provning hälsar,

Pär Strömberg och Wine Table 💫

Arrangör

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva.Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger  och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokal

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer