skip to main content

Vinprovning - Meet the winemaker från Maison Gabriel Meffre

Vinprovning - Meet the winemaker från Maison Gabriel Meffre

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

7 mar 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

Meet the winemaker - Anthony Taylor från Maison Gabriel Meffre!

Wine Table och Giertz Vinimport välkomnar er till en unik vinprovning! Under kvällen tar vi er med på en smakresa till södra Frankrike och till vinhuset Maison Gabriel Meffre! Andreas Grube kommer tillsammans med vinmakare Anthony Taylor att guida er genom en exklusiv vinprovning, där varje droppe från Maison Gabriel Meffres viner avslöjar Rhônedalens, Provences och Languedocs magi.

Vi kommer att prova en vertikal i fyra årgångar av Gabriel Meffre Gigondas Sainte Catherine (Exklusivt för denna provning). Utöver denna vertikal provar vi också  "Collection 1938" Côtes du Rhône Organic Terra 2021 samt världsnyheten Gigondas Blanc Longue Toque 2023.

Begränsat antal platser så först till kvarn. Hoppas vi ses!

Datum: Torsdagen 7:e mars

Plats: Rehnsgatan 24 i Stockholm

Tid: 18.00 - 20.00, insläpp från 17.45

Pris: 350 kr

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor för kvällen 👟 (hör av dig till oss på hej@winetable.se om du behöver en stol)

Välkommen till en härlig provning hälsar,

Andreas Grube, Anthony Taylor och Wine Table 🍷

Arrangör

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva.Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger  och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokal

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer