skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vinprovning - Masterclass BORDEAUX

Eventet är avslutat

Vinprovning - Masterclass BORDEAUX

Från 550,00 SEK

Plats

Datum

10 apr 2024 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen på Masterclass - Bordeaux!

Tänk dig en afton med härliga viner från legendariska Bordeaux. Tänk dig att få sippa sig igenom klassisk mark, uppleva nyanser, jordmåner och slott. Diskutera årgångar, lagringspotential och utveckling. Tänk dig sedan att du får göra det med Johan Edström. 

Wine Table bjuder in till ett djupdyk av storstilade mått i ett av världens mest berömda vinområden där cabernet sauvignon och merlot står i fokus. Vi utlovar historia, anekdoter och vinkunskap av sällan skådat slag.

Johan Edström är en av Sveriges mest meriterade Bordeaux-kännare. Han har inte bara grundat Svenska Sommelierföreningen, tävlat i ett antal stora internationella vintävlingar utan har också varit chefssommelier på Restaurang Leijontornet samt Vinkällaren Grappe.

Numera jobbar Johan som frilansföreläsare och skribent med uppdrag på bland annat Vinkällan och här på Wine Table. Dessutom har Johan varit med och författat det klassiska verket "En värld av Vin".

Missa inte detta tillfälle, boka din biljett idag.

Pris: 550 kr
När: 10/4 kl.18.00-20.00 (insläpp från kl 17.45)
Var: Rehnsgatan 24 i Stockholm

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor för kvällen 👠 (behöver du en stol så maila oss på hej@winetable.se så löser vi det)

Välkommen till en härlig provning hälsar, 

Wine Table och Johan Edström 

Arrangör

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva. Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokal

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer