skip to main content

Vinprovning: Armenien

Vinprovning: Armenien

Från 308,00 SEK

Plats

Datum

7 maj 2024 19:00 - 27 maj 2024 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Efter ett alldeles för långt uppehåll kör vi igång igen! 🎉

Vi har även hittat en lokal mitt i Aspudden där vi verkar kunna vara kvar så länge vi vill, så nu kan vi börja köra provningar lite regelbundet igen.

Den här provningen beger vi oss till landet där allt startade; Armenien. Vi har lyckats få hit sju viner som vi provar oss igenom samtidigt som vi visar lite bilder från vår gemensamma resa dit för några månader sedan.


Vi tar fram lite tilltugg efter vi har provat det sista vinet, så ät gärna något innan ni kommer så ni pallar med.

Håll gärna koll på Facebook-gruppen för uppdateringar och för-snack.


Avbokningar kan göras fram till 48 timmar innan tiden för provningen. Då får ni en återbetalning minus Billettos avgifter.

Arrangör

Spontana vinprovningar tillsammans med vänner, bekanta och snart bekanta i Stockholmstrakten. Ofta kring ett tema i hopp om att öka vår kunskap i ett valt ämne.

Lokal

Manhemsgatan 7 ⎯ Aspudden, 126 52 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer