Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Vinprovning: Alla bubblor kommer inte från Champagne

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Vinprovning: Alla bubblor kommer inte från Champagne

Från 258,00 SEK

Plats

Datum

19 jun 2024 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu ger vi oss på mousserande viner 🥂

Nu när vi har avklarat invigningen av ute-säsongen på bakgården är väl sommaren äntligen här? Bubblor ute i det gröna, kan det vara något? Trots att vi har en svalare vecka nu, ser det ut att bli varmare igen till den 19e. ☀️

Vi testar oss igenom mousserande viner från olika regioner och druvor, men håller oss borta från just Champagne med flit. Vi vill inte att de andra ska behöva mäta sig mot det dyra prestigevinet, utan kunna stå på egna ben. Vi hittar nya favoriter som vi kanske till och med har råd med?


Vi fixar lite tilltugg efter vi har provat det sista vinet, så ät gärna något innan ni kommer så ni pallar med.

Håll gärna koll på Facebook-gruppen för uppdateringar och för-snack.


Avbokningar kan göras fram till 48 timmar innan tiden för provningen. Då får ni en återbetalning minus Billettos avgifter. Detta är för att vi har delat kostnaden för vinerna på 10 deltagare, och om vi inte hinner hitta en ersättare så går vi back.

Arrangör

Spontana vinprovningar tillsammans med vänner, bekanta och snart bekanta i Stockholmstrakten. Ofta kring ett tema i hopp om att öka vår kunskap i ett valt ämne.

Lokal

Bakgården, Schlytersvägen 41 ⎯ Aspudden, 126 50 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer