VINKA Comedy Club: Robin Paulsson (TIOÅRSJUBILEUM!)

28 feb 2020 19:30 - 22:00

Vingåkers Folkets park, Vikingavägen 38, 643 33 Vingåker

TRETTIO PLATSER KVAR (15/1 2020)

*matmeny och bokningsuppgifter längst ned*

HURRA! VINKA COMEDY CLUB FYLLER TIO ÅR och vi firar det givetvis där allt startade: i Vingåker. Det ska vi fira stort och vi är oerhört stolta och glada att välkomna ROBIN PAULSSON! Talkshow-giganten Robin Paulsson behöver ingen närmre presentation. Förutom långköraren och tillika succéprogrammet "Robins" på SVT så har Robin Paulsson genom programledarskap i Melodifestivalen, Fråga Lund, med mera gjort sig känd som en av våra mest älskade komiker och programledare.

Till hjälp kommer Robin ha ett pärlband av komiker. 

Isak Jansson är en av Sveriges absolut roligaste komiker. Han uppträder på alla de största scenerna i Sverige och har skrivit manus till otaliga tv-produktioner. Isak är också skaparen av den omåttligt populära podcasten Rollspelsklubben. Isak har gästat oss på VINKA tre gånger tidigare, bland annat med sin egen föreställning "Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)". Men framför allt var Isak den allra första headliner vi hade på VINKA Comedy Club 2009. Därför känns det logiskt att Isak är med och firar.

Sofia Nordin har 2019 fått lite av ett genombrott och har under hösten vid ett flertalet tillfällen öppnat för Magnus Betnér på hans turné. Sofia besökte oss på VINKA nu i höstas och gjorde sådan succé att vi bestämde oss för att bjuda hit henne igen. 

Henrik Källman. Grundaren av VINKA Comedy Club.

Fler komiker kommer att tillkomma och presenteras löpande.

Biljett förköp: 220:- (begränsat antal platser, biosittning)

Insläpp 18:00
Mat serveras från 18:00, ingen mat serveras under show
Showstart: 19:30

Efter showen kalasar vi vidare!

Skicka din matbokning till kontakt@henrikkallman.se eller via telefonnummer nedan.