Vincent Jedselius - Onsdagsklubb

Eventet är avslutat

Vincent Jedselius - Onsdagsklubb

Plats

Datum

28 okt 2020 18:00 - 21:00

Beskrivning

Onsdagsklubb är Pipelines koncept med gratisspelningar med 50 sittande platser i konsertlokalen. Först ut i denna serie är VINCENT JEDSELIUS!

Vincent Jedselius kan nämnas som en slags hemorts-vurmande speleman från den lilla bruksorten Fagersta i hjärtat av Bergslagen. För det är just Bergslagen i allmänhet och Fagersta i synnerhet som Vincent berättar om. Det är förvisso romantiskt i vissa avseenden men den brokiga uppväxten gör sig också påmind. Det handlar om familjetragedier, drogfyllda tonår, strävan efter att komma bort därifrån men också tacksamheten över att ha växt upp där.

Det grandoftande, valsverksdånande och aningen vemodiga musiken som Vincent häver ur sig har inslag av både blues och visa där lyriken som oftast är det centrala. 

Med ett aktivt spelår bakom sig där han bland annat har öppnat åt akter som Doug Seegers och Carson Mchone besöker han åter igen Pipeline där han 2012 gjorde sin allra första spelning! 

Onsdagsklubbarna är gratis men du måste vara medlem i Pipeline. Klicka hem en gratisbiljett som du visar i entrén tillsammans med ditt medlemskort, och har du inget köper du det på plats för 50kr. Då får du gå gratis på alla våra 10 onsdagsklubbar i höst!

Varmt välkomna!

Arrangör

Lokal

Pipeline Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.