Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Vin & Vintage

Eventet är avslutat

Vin & Vintage

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

21 apr 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en lyxig och hållbar afton på tema 'slow fashion & hållbar garderob' tillsammans med Theresa Skjolden.

Theresa är sustainable stylist och föreläsare inom Slow Fashion liksom en av de medverkande i tv-programmet RESTYLE under våren 2023.

Vi får bland annat lära oss vad sakta mode betyder, hur man vet när ett plagg är vintage och hur färger förlorar sin rikedom. Theresa reder ut begreppen och utlovar en färgsprakande och glammig afton med vintage och personlig stil.

Efter föreläsningen njuter vi av vin och läckra veganska munsbitar tillsammans med Theresa och alla andra i sällskapet, vi ställer frågor samt delar med oss av tips och funderingar.

Föreläsning & stylingtips: ca 50 min.
Vin, mingel & frågor: ca 50 min.

Pris 395 kr inklusive ett glas vin och småplock

Arrangör

Lokal

Rydals Herrgård Rydals Herrgård, Boråsvägen 234, 511 70 Rydal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer