skip to main content

Vin&Choklad

Foto av Tamas Pap @ Unsplash

Vin&Choklad

Från 419,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2024 14:00 - 16:00

Beskrivning

Välkommen till en exklusiv upplevelse på Vin&Choklad-eventet, organiserat av Bromma Vinateljé! Ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga med vårt välsorterade sortiment av viner och läcker choklad.

🍷 Evenemanget kommer att äga rum den 10 mars 2024 klockan 13:00 på Bromma Vinatelje, där du kommer att få uppleva en spännande vinprovning tillsammans med chokladprovning. Detta är den perfekta möjligheten att upptäcka nya favoritkombinationer och lära dig mer om konsten att para ihop vin och choklad.

💸 Biljettpriset börjar från 419,00 SEK, och det är verkligen prisvärt för att få uppleva en sådan lyxig och lärorik upplevelse.

Missar inte chansen att delta i detta exklusiva Vin&Choklad-event och upplev smakens underbara värld på en helt ny nivå! Köp dina biljetter nu och förbered dig för en smakupplevelse utöver det vanliga!

Arrangör

Upptäck vilken skillnad det är mellan olika viner och lär dig knepen för att hitta dina nya favoritviner. Under lättsamma och trevliga former guidas du av vinexperten Peter Streijffert. Det är avspänt och inkluderande. Alla kan vara med, några förkunskaper behövs inte för att ha riktigt trevligt. 

Hos Bromma Vinateljé hittar du en mängd olika vinprovningar, med eller utan tilltugg. Några exempel på populära teman är: Italiensk vinprovning, ost- och vinprovning, choklad- och vinprovning, bubblor och tapas, klassisk vinprovning och vinprovning med naturvin.

Lokal

Bromma Vinatelje, Grundläggarvägen 4, 168 33 Bromma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer