Vilka krav kommer att ställas på arbetsmarknaden 2040 och hur anpassar sig företagen?

Vilka krav kommer att ställas på arbetsmarknaden 2040 och hur anpassar sig företagen?

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

14 jun 2023 08:00 - 09:00

Beskrivning

Vad väntar runt hörnet för Stockholm? För att fördjupa diskussionen om stadens framtid lanserar Fastighetsägarna Stockholm tillsammans med Volante Förlag och idéstudion SN7 en serie frukostsamtal under våren. Samtalen baseras på antologin Stockholm 2040 – 11 berättelser om liv, arbete, kultur och ekonomi i framtidens stad, där experter blickar in i framtiden och tecknar varsin bild av Stockholm.

Välkommen till fyra frukostsamtal med olika teman på Stora Nygatan 7 under våren. Förutom samtal, framtidsspaningar och omvärldsanalys utlovas frukost och mingel.

Vilka krav kommer att ställas på arbetsmarknaden 2040 och hur anpassar sig företagen?
14 juni kl. 08:00 - 09:00

2040 finns det nästan 1 miljon fler svenskar än idag. Drygt 40 procent av dessa kommer att bo i någon av Stockholmsregionens 26 kommuner. Jobben kommer dessutom att bli allt mer avancerade och ställa stora krav på ständig vidareutbildning. Hur kommer det att påverka framtidens arbetsmarknad och vilka åtgärder behöver tas av företag för att kunna anpassa sig till den nya demografin?

Medverkande: Paulina Modlitba, konsult inom digital strategi och affärsutveckling, David Orlic, grundare och VD Anyone, Annika Sundén, frilansande nationalekonom och tidigare analysdirektör på Arbetsförmedlingen Fler namn tillkommer.

Moderator, Tomas Ernhagen, chefsekonom Fastighetsägarna

Begränsade platser, anmälan krävs. Kaffe och frukostfralla serveras från 7.30. Välkommen!


Lokal

Stora Nygatan 7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.