skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Viktor Elinder & Rasmus Krigström

Eventet är avslutat

Viktor Elinder & Rasmus Krigström

Från Gratis

Plats

Datum

21 maj 2024 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Examenskonsert, kördirigering.

Två studenter i kördirigering, Viktor Elinder och Rasmus Krigström tar examen och gör därför sin sista konsert med KMH Vokalensemble. Viktors tema är intonation i körsång och Rasmus tema är orkestermusik arrangerad för kör a cappella. Även manskören Zero8 gästar konserten!

I konsertens första tema får vi musik av tonsättarna Nicola Vicentino och Ben Johnston, som på sina egna sätt och med några hundra års mellanrum vigt sina musikaliska karriärer åt att utveckla vår förståelse för intonation.


I konsertens andra tema upptäcker vi fenomenet orkestermusik arrangerad för kör a cappella. En krävande och avancerad form av körsång med ett eget sound, ofta utsatta lägen för sångarna men ett otroligt häftigt resultat och tydligt annorlunda jämfört med andra former av körsång. Musik av Haydn, Dvořák, Grieg, Barber, Elgar och Mahler är på tapeten.

Mycket nöje!"

Lokal

Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer