skip to main content

VIDEOLÄNK - Östgöta nations Storspex 2020: Den förjävliga komedin

VIDEOLÄNK - Östgöta nations Storspex 2020: Den förjävliga komedin

Från 0,00 SEK

Beskrivning

Den 20 november 2020 blev Östgöta nations storspex "Den förjävliga komedin" kanske det första enbart livestreamade spexet i världen (källa behövs). Tack vare det finns det kvar på nätet, och går att se om och om och om igen. Men det kostar lite pengar att göra spex, och det är svårt att tjäna tillbaka de pengarna om det bara är billigare streamingbiljetter som säljs. Därför säger vi såhär: Man får en länk till lördagsföreställning (då vi anser den vara den mest representativa) mot en valfri summa. Du får alltså välja helt själv hur mycket du vill betala. Vilken grej! 


Spexet har fått komentarer som:

"Vilket fantastiskt spex, så bra karaktärer, historia, rim, smink, kostym, texter och musik!"

​"Djävligt bra!" 

"Jävlar vilken bra musik!!!!!"

"Satan i gatan vad bra"

"Underbart! Fantastiskt roligt, bra musik och energi. Tack för en sådan underhållande kväll!" 

"så bra!! + streamingen fungerade utmärkt" 

"​fan vad bandet är tajt" 

"Bästa jag sett!!" 

Och mycket mer!


Det går då till såhär: när du har betalat kommer du till bekräftelse sidan där du får en olistad youtube-länk. Videon går alltså inte att söka efter, utan är enbart tillgänglig via en länk. Du kommer även att få det via ett bekräftelsemail. Efter det är det bara att spara länken och titta på det när som helst. Det är dock förbjudet att sprida länken vidare. Du som har köpt streamingbiljetter tidigare och sett det live kan såklart se om det hur mycket du vill på samma länkar. 


 

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer