skip to main content

Victor Crone

Victor Crone

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2024 19:00 - 22:00

Beskrivning

Dörrar 19:00
Konsert 20:00

Gasklockornas restaurang öppnar 18.00.
Länk till bordsbokning: https://sjalvservice.gavle.se/oversikt/flow/3591

Artisten och låtskrivaren Victor Crone är för den stora massan känd från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Men trots framgångarna på de stora scenerna är det närheten till publiken som lockar. Victor är född och uppvuxen i Österåker utanför Stockholm. Han började spela gitarr och skriva låtar redan när han var 14 år och fick vid 18 års ålder chansen att åka till USA för att skriva musik. Med oemotståndlig charm och spelglädje tar sig Victor enkelt in i publikens hjärtan vart han än kommer. 2024 är Victor aktuell med ny musik och den akustiska ”Wind In My Sails Tour”, en nära och varm duo-konsert där han verkligen kommer till sin rätt som sångare och berättare.

Med över 250 miljoner streams i sitt namn är Victor ansvarig för att skriva och släppa globala hits inklusive guldcertifierade ”Storm” som representerade Estland vid finalen av Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv. Låten blev även till en radiohit i Sverige. 2020 anslöt han sig till svenska Melodifestivalen med ”Troubled Waters” som tog honom hela vägen till finalen. Victor har jobbat med låtskrivare som Peter Kvint, Daniel Zacharias Lindgren, Andreas Moe, David Björk, Marcus Svedin och Jubël. Han har släppt ett flertal singlar som alla har legat topp 10 på svenska radiotopplistan. 2024 är Victor tillbaka med ny musik.

Det är inte tillåtet att ta med väskor som är större än 40x40x20 cm (höjd x bredd x djup). Väskor som är tillåtna kommer att kontrolleras vid inpassering.

Arrangör

Gasklockorna - det självklara valet för unika upplevelser!

Gasklockeområdet har flera unika arenor som du kan få uppleva massor av olika typer av arrangemang i. Såsom konserter, teater, mässor, m.m.


Gasklockornas vision är att skapa ett kulturområde som sjuder av liv,

att det finns möjligheter till rekreation, kulturupplevelser och turism.
Gasklockorna genomför dels egna arrangemang men hyr också ut området
till kulturliv, näringsliv, föreningsliv och privatpersoner.


Gasklockorna är känt hos svenska folket genom bland annat

TV-inspelningen Sveriges Mästerkock, Antikrundan och Idol. Förutom
TV-inspelningar har även kända artister som Håkan Hellström, Toto och
Gyllene Tider haft konserter här.

Lokal

Gasklockorna Gävle, Atlasgatan 3, 802 86 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer