skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Verktyg för välmående - klara vardagen bra trots stress och press utifrån

Eventet är avslutat

Verktyg för välmående - klara vardagen bra trots stress och press utifrån

Från 350,00 SEK

Online-event

Datum

24 jan 2024 12:40 - 24 feb 2024 23:59

Beskrivning

Vill du lära dig verktygen för att må bra och klara av vardagens stress och press? Då är den här kunskapsföreläsningen för dig! Pernilla Renman välkomnar Dig till en inspirerande och lärorik stund med fokus på personlig hälsa och välmående.

📅 Datum: fr o m 24 januari 2024 och under visningstiden framåt kan Du boka biljetter och se föreläsningen

🕒 Tid: Den tid som passar Dig

📍 Plats: I Din mobil eller på Din surfplatta om inte på Din dator

Under denna föreläsning kommer Du att få värdefulla verktyg och strategier för att hantera stress, press och andra utmaningar i vardagen. Ta chansen att lära dig från expert på att hantera stress i vardagen allt genom livet med hälsa och välmående, och upptäck hur du kan skapa en balanserad och hälsosam livsstil.

💸 Biljettpriser: 350,00 SEK + adm avg

Missa inte denna möjlighet att investera i Din hälsa och välmående. Köp Din biljett nu och ge dig själv verktygen för att må bra och klara av vardagens påfrestningar! Obs! Vill Du bara lyssna IN denna finns den som en LJUDFIL, upplagd som separat föreläsning vid namn THE BLACK BOX. Att lyssna IN i bilen, på tåget, i soffan eller i kontorsstolen i ro - genomgå för att sedan gå vidare i Din UTveckling. 

Arrangör

För ett ledarskap i hållbar utveckling. Med passion för liv i livet och att bidra till mer välmående individ och organisation så väl som samhälle och värld, trots mötet av ibland svåra påfrestningar.

Genom det lilla kan vi bidra till det stora och vi gör det, tillsammans! 

Jag finns till hjälp genom konsultuppdrag, föreläsningar och work shops. 

LEDARSKAP

POSITIVITET

INSPIRATION

KREATIVITET

UNDERHÅLL

DIGITALISERING

Kontakta mig gärna vid funderingar eller för ett samtal kring upplägg initierat av Ert behov om utveckling i hållbar riktning. 

Med värme, 

Pernilla


Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer