skip to main content

VEM VET? - Stockholm

VEM VET? - Stockholm

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

29 jun 2024 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

VEM VET? - En komisk musikteater om beslutsångest

Ett bröllopsband väntar på att få spela, repeterar gamla goingar och beställer pizza inför bröllopsfesten som förväntas pågå hela natten. Då kommer bruden in, med sminket rinnande nedför kinderna. Och en ledsen brud… På hennes eget bröllop… Det kan ju bara betyda en sak…

Teater Jubels musikteater Vem Vet utforskar livets komplexa faktum att ta ett beslut. Hur fattar man ett beslut? Ska man följa magkänslan eller den rationella moralkompassen? Vem bestämmer egentligen vad som är rätt - och kom igen, vad är det värsta som kan hända?

Vi kan lova läckerbitar såsom Gyllene Tiders "Leva Livet" och "Tvivel" av vår enda Lars Winnerbäck. Med igenkänning, humor och välkänd svensk musik tar Teater Jubel med dig på en resa mot att våga välja - att faktiskt säga I DO!

Insläpp 30 minuter innan föreställningens start.

Mer information på: https://teaterjubel.se

Arrangör

Teater Jubel är en turnerande teatergrupp med bas i Göteborg. Vårt mål är att skapa lättillgänglig scenkonst som ska roa och berika en bred publik.

Gruppens medlemmar är: 

Benjamin Blomqvist

Emma Landegren

Axel Isaksson

Ebba Backlund Hammar

Lynn Westlander

Nils Jensen

Lokal

Teater Tre, Rosenlundsgatan 12, 118 53 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer