Hoppa till huvudinnehåll

VEM BEHÖVER EN VÄN?

VEM BEHÖVER EN VÄN?

Från 165,00 SEK

Plats

Datum

27 jul 2024 15:00 - 15:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Skogstrollet Barke bor själv i sin skogshydda ute i skogen. Han har varken familj eller vänner och kan vissa dagar känna sig otroligt ensam. Men vilken tur att han har sitt skimrande trollguld istället! 

För vem behöver vänner när man har sådana fina guldstenar som Barke har? 

En dag förvinner plötsligt trollguldet och Barke tvingas be det kloka Bergatrollet om hjälp. Det visar sig att Barke har blivit girig och elak. Man måste nämligen vara godhjärtad för att kunna se trollguld… 

Vad betyder det att vara godhjärtad? Behöver man verkligen vänner? Och hur löser man sina problem om känslorna tar över? 

Manus & regi: Malin Sjöström

Idé: Caroline Hermansson, Tove Zetterström Ålund, Malin Sjöström

Bearbetning: Jonas Blom Bokne, Malin Sjöström

Foto: Marcus Helmer Gustafsson

Föreställningens längd: ca 40 min.

Föreställningen i Axmar är anpassad för barn från 3-10 år.

Lokal

Lilla Teatern i Axmarby, Axmarstig 74, 817 94 Axmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer