skip to main content

Vegetarisk matlagning på Italienskt vis!

Vegetarisk matlagning på Italienskt vis!

Från 1.390,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

6 juni 2023 - 11 mars 2025

Beskrivning

Inspireras till er vegetariskt!
Under denna kurs gör vi vällagade och arbetade rätter ifrån grunden, helt utan kött och använder i stället härliga komponenter från både Italien och Sverige.

Vi lyfter fram våra absolut bästa vegetariska favoriter från det italienska köket! Inspireras utav alla underbara färska råvaror och lagar både enkla, spännande och traditionella vegetariska rätter och tillbehör så som Minestrone, ugnsbakade fyllda paprikor, risotto med tryffel eller kanske en krämig Karl-Johans svampsoppa med vitt vin och parmesan…

Efter matlagningen sätter ni er ner runt vårt rustika köksbord och njuter av allt gott ni har lagat – Välkommen till vårt kök, benvenuti!


*Meny varierar veckovis så detta är endaste ett exempel

Arrangör

Lokal

Al Dente DUE, Roslagsgatan 33, 113 54 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer