Vegedream & Keblack - Stockholm

Vegedream & Keblack - Stockholm

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

16 jun 2023 21:00 - 17 jun 2023 03:00

Beskrivning

BB Management kan återigen presentera franska artisterna Vegedream & Keblack! 

Den först nämnda kommer tillbaks till Sverige igen denna gång tillsammans med Keblack som för första gången sätter foten på svensk mark.


Låtar såsom La fuite, Ramenez la coupe à la maison, merci les blues, Completement sonne, Bazardè med mera kommer få er att snurra på dansgolvet, missa inte denna galna kväll!

21.00 Dörrar öppnas
22.00 Keblack & Vegedream live på scen

CB Bangers - DJ BlackMoose - DJ Lia står för musiken hela kvällen!

*För bordsbokning kontakta Colosseum på instagram, notera att biljetter till konserten måste bokas separat dvs en bordsbokning gäller inte som biljett till konserten!

*Vänligen uppge korrekt mail adress för biljetter!
*Inga biljetter återbetalas efter köp!
*Åldersgräns konsert: 18+

Kom i tid så ni inte missar uppträdandet!

Lokal

COLOSSEUM, ARENAVÄGEN 75, STOCKHOLM

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer