skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vegansk persisk nyårsmat på Hermans

Eventet är avslutat

Vegansk persisk nyårsmat på Hermans

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2023 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Det persiska nyåret är på vårens första dag, vårdagsjämningen. Välkomna till Hermans för att fira denna härliga dag med en festlig persisk vegansk nyårsbuffé, inklusive efterrätt och en föreläsning av kokboksförfattaren och receptkreatören Maryam Madaresi (@Maryresi och maryresi.com). Maryam kommer att ge tips och tricks på hur traditionell persisk matlagning enkelt veganiseras, och dessutom dela med sig av sina favoritrecept!

Föreläsning 18.00 i Stora Salen, Hälsans Hus

Nyårsmiddag 19.30 på Hermans, två trappor ner

Arrangör

Hermans erbjuder vegansk mat i otroligt vacker miljö, med utsikt över hela stan på Fjällgatan på söder. Förutom detta är Hermans en hubb för planet- och djurvänner, hälsofreaks och nyfikna, med återkommande events i vår gröna, ekologiska anda.

Lokal

Stora Salen, Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer