skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vedeldad bastu med kallbad och middag

Eventet är avslutat

Vedeldad bastu med kallbad och middag

Från 445,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

1 mars 2024 - 26 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Är du redo för en kväll med avslappning och äventyr i naturen? Glöd Vildmarkskök bjuder in dig till en vedeldad bastu med kallbad och middag vid vackra Sandasjön i Nacka.

Datum: 1 mars 2024

Tid: Klockan 17:00, 18:00, 19:00 eller 20:00

Njut av en magisk upplevelse i skogen utan el och rinnande vatten. Du kommer att hämta ditt vatten vid Sandakällan och vandra en kort bit genom skogen till den vedeldade bastun. Väl där väntar en härlig middag lagad över eld, varm lingondryck och kokkaffe, följt av avkopplande bastu, uppfriskande kallbad i sjön och stämningsskapande lyktor.

Efter en timme i bastun är det dags att avnjuta middagen runt elden och ta in den vackra omgivningen. En kort vandring på 20 till 30 minuter tar dig till och från platsen. Omklädningsrum för både damer och herrar samt utedass finns på plats.

Du behöver bara ta med dig badkläder handduk och kläder efter väder, men det kan vara bra att ha en pannlampa och dubbar om det är halt för vandringen. Mer information kommer i din bokningsbekräftelse. Glöm inte att köpa avbeställningsskydd om du är osäker. 

Pris: Från SEK 445.00 till SEK 545.00

Så boka din plats redan idag för en kväll fylld med avkoppling, natur och god mat!

Lokal

vägbeskrivning; se orderbekräftels, Tenntorp, 13837 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer