Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Västerviks Storband Konsert

Eventet är avslutat

Västerviks Storband Konsert

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

24 sep 2023 16:00 - 18:00

Beskrivning

Västerviks Storband har nöjet att få presentera saxofonisten Fredrik Lindborg som vår solist. Storbandet har under våren och nu i höst tagit sig an Fredriks storbandsmapp med både hans egen musik och andra stora jazzkompositörer

Fredrik har spelat sedan barnsben och lyssnat in sig på de stora jazzgiganterna. Han är känd som grundaren och ledaren av Stockholm Swing All Stars. Han har på senare tid spelat in musik av Lars Gullin och Georg Riedel med sin trio tillsammans med stråkkvartett. Fredrik medverkade i den populära filmen om Monica Zetterlund där han gestaltade Arne Domnerus. Han har också tilldelats flera fina priser såsom ”Guldsaxen”, Bert Levin-stipendiet och Gullin-priset

Lokal

Bryggaren Kulturscen Västervik, Västervik, 593 30 Västervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer