skip to main content

Västerås Doomfest 2024

Sista chansen

Västerås Doomfest 2024

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 14:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

I begynnelsen fanns Riffet. Och ingenting skulle någonsin finnas efter Riffet.

Death Valley Productions presenterar, i samarbete med O'Learys, Kontaktnätet och Merchprint, den första upplagan av Västerås Doomfest!DOMKRAFT
Domkraft är ett av Sveriges största band inom genren och ett av dom bästa och mest respekterade i hela världen. Med sitt senaste mästerverk "Sonic Moons", och ytterligare tre moderna klassiker, i bagaget så förärar dom alltså i och med festivalens första upplaga Västerås med ett besök för första gången. Som alla som sett Domkraft tidigare kan intyga så är det en speciell upplevelse att krossas av Domkrafts tyngd i liveformatet och således ingenting som en vill missa när tillfälle ges. Vi är således oerhört stolta att kunna presentera Domkraft som huvudakt på Västerås Doomfest 2024! Riff, hook, repeat until numb.

Facebook: https://www.facebook.com/domkr...
Instagram: @domkraftdomkraft
Bandcamp: https://domkraft.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artis...10,000 YEARS
Västerås egna stonermetal-hjältar! Den här trion har gått från klarhet till klarhet sedan starten 2020. Hittills har dom fått ur sig tre hyllade plattor och en ny är på gång under 2024 via nytt, spännande skivkontrakt. Detta tillsammans med intensiva liveframträdanden runtom i Sverige har gjort 10,000 Years till ett hett namn i den tunga underjorden och nu gör dom äntligen hemmadebut hos oss på Västerås Doomfest!

Facebook: https://www.facebook.com/TenTh...
Instagram: @10.000yrs
Bandcamp: https://10000years.bandcamp.co...
Spotify: https://open.spotify.com/artis...DRÖÖG
Själva kallar dessa dalmasar sin musik för skogshuggarjazz, och visst ligger det något i det. Lätt retrodoftande doomrock med proggvibbar är också nära sanningen, lite som Witchcraft fast bättre. Men för att verkligen förstå Dröög måste du höra och se dom själv, och ge dig hän i Dröögs mörka sagor.

Facebook: https://www.facebook.com/Skogs...
Instagram: @droog_bandet
Bandcamp: https://droeoeg.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artis...MUSHROOM CARAVAN OVERDRIVE
Mushroom Caravan Overdrive tillber dagligdags vid Riffets altare och levererar tung, släpig och psykedelisk stonerdoom i Sleep-skolan. Transcendentalt från start till mål och tjugominuterslåtar utlovas. Nämnde vi att dom också är hjärnorna bakom den legendariska Krökbackenfestivalen?

Facebook: https://www.facebook.com/mushr...
Instagram: @mushroomcaravanoverdrive
Bandcamp: https://mushroomcaravanoverdri...
Spotify: https://open.spotify.com/artis...SLÔDDER
Visste ni att Värmlands djupa skogar dubblerar som Sveriges New Orleans? Jo, det är sant. Jänkarna har Eyehategod och vi har Slôdder, det är bevis nog. Med den fantastiska ”A Mind Designed To Destroy Beautiful Things” levererade Slôdder en av 2023 års bästa skivor och deras smutsiga sludgemetal lämnar inte mången lyssnare vid medvetande efter genomfört värv.

Facebook: https://www.facebook.com/slddr
Instagram: @sldr.band
Bandcamp: https://sldr.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artis...STEEL FREIGHT
Är det hardcore? Är det dödsmetall? Nej, det är Steel Freight! Det är en stenjävlahård, arg och unik blandning av nämnda genres, perfekt för den som inte räds moshpiten.

Facebook: https://www.facebook.com/steel...
Instagram: @steelfreight
Bandcamp: https://steelfreight.bandcamp....
Spotify: https://open.spotify.com/artis...KÄPPRÄTT
Dom onsnutna råpunkslynglarna från Västerås öppnar festligheterna med dist, dans och en knytnäve i solar plexus på etablissemanget.

Facebook: https://www.facebook.com/kappr...
Instagram: @kappratt
Bandcamp: https://kpprtt.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

Vi ses framför scenen!

Arrangör

Konsertarrangör och bokningsbolag med fokus på den tunga underjorden

Lokal

O'Learys Västerås, Stora Torget 2, 722 15 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer