Västerås Comedy Club på Steam Hotel

Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås
23 apr 2022 20:00 - 22:30
Superarrangör
Biljetter 395,00 SEK
Biljetter 395,00 SEK

Västerås Comedy Club är tillbaka större och snyggare än någonsin! Varmt välkommen till en kväll fullspäckad med några av Sveriges främsta standupkomiker, denna gång på fantastiska Steam Hotel!

Börja kvällen med en drink i Steam Hotels härliga miljöer för att senare få era skrattgropar tränade med Sveriges främsta komiker just nu! Denna kväll underhålls ni av såväl rikskända & folkkära komiker som nya bekantskaper som alla har gemensamt att de kommer att göra sitt allra bästa för att skapa en oförglömlig kväll för er. Oroa er inte för att bli torra i halsen av allt skratt då det kommer finnas tid att fylla på glasen under showens gång! Två och en halv timme senare beräknas showen vara slut, men kanske inte kvällen? En kväll på Västerås Comedy Club är alltid uppskattad, oförglömlig.. och så klart.. extremt rolig!

Följande komiker uppträder denna kväll:

Robin Paulsson
Känd från sin egen talkshow Robins på SVT sedan många år. Men riktigt folkkär blev Robin nog 2015 då han fick förtroendet att vara programledare för den svenska Melodifestivalen. Men Robin är framförallt en grym ståuppkomiker och som så många av sina talkshow-kollegor var det som ståuppkomiker han började sin bana. Just nu är han även aktuell som programledare för en ny säsong av Fråga Lund, SVT.

Petrina Solange
Hon har korats till Årets kvinnliga komiker på den Svenska standupgalan år 2015, 2019 och 2020! Behöver vi ens fortsätta? Hon har synts i Släng dig i brunnen (SVT), Parlamentet (TV4) och medverkar just nu också i den senaste säsongen av Bonusfamiljen på SVT. Hon har även nyligen turnerat med sin standupföreställning "Nu är jag här".

Kirsty Armstrong
Hon blev nominerad till årets kvinnliga komiker 2020! Hon har de senaste åren visat sin självklara plats bland Sveriges nya standupstjärnor och uppträtt runtom på alla Sveriges standupklubbar.

Thomas Eriksson
Med bakgrund i både skådespeleri och Dalarna skämtar Thomas brett och blandar absurd komik med kluriga skämt och en intensiv scennärvaro. Uppträder flitigt runt om i Sverige och är ständigt aktuell med podcasten ”Dumma Idéer”.

Viktor Klemming
Över hundratusen prenumerar i dagsläget på hans youtubekanal och han har miljontals visningar av hans sketcher och parodier. Men denna fotbollskille från Bohuslän är också ett esse på standupscenen. Han vann nybörjartävlingen BungyComedy 2016 som bl.a. Petra Mede har gjort innan honom! Sen dess har han synts på landets främsta standupklubbar och även skymtats i TV-programmet Talang.

Kvällens konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. 2017 gjorde han sin första soloföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med sitt åländsskap en gång för alla!

Hålltider
19:15 - Baren & Dörrarna till Grand Hall öppnas
20:00 - Showstart (längd ca 2h30min inkl paus)
22:30 - Showen är över

Covid-19
Vi reserverar oss för att alltid anpassa föreställningen efter eventuella restriktioner som äger rum för tillfället. Om datum för evenemanget skulle ändras har ni alltid rätt att återköpa era biljetter och vid eventuellt inställt evenemang återköps biljetterna per automatik.

Vaccinationspass
För tillträde till denna föreställning sker kontroll av vaccinationsbevis (enligt gällande restriktioner om allmänna sammankomster med fler än 100 deltagare i skrivande stund). Arrangören av föreställningen sköter kontroll av såväl biljett- och vaccinationsbevis samt id-kort på plats. Vi rekommenderar alla biljettinnehavare med vaccinationsbevis att komma till föreställningen i god tid med anledning av dessa kontroller. Ha dina handlingar – i mobilen eller utskrivna – i god ordning så kommer insläppet gå ännu smidigare.

Här kan du läsa mer om vaccinationspass: https://www.krisinformation.se...

OBS! Notera att covidbevis med antikroppar eller negativt test ej är giltigt för evenemang. Full vaccination krävs enligt rådande regler för vaccinationspass.

Att inte inneha vaccinationspass vid datum för evenemanget är icke en giltig anledning för att återköpa biljetter.

Övrig information
Åldersgräns: 18 år
Bevakad garderob finns på plats och är inkluderad i biljettpriset
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats!

Profile picture
Västerås Comedy Club

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.