Västerås Comedy Club med Ann Westin

21 aug 2020 20:30 - 22:15

Västerås Comedy Club bjuder in till exklusiv coronavänlig standup utomhus vid idylliska Västerås Officersmäss.

Nu kan vi äntligen skratta tillsammans i Västerås igen då vi har den stora äran att bjuda in er till några exklusiva sommarstandupshower ute vid Västerås Officersmäss. Varje kväll bjuder vi på standup från såväl kända namn som heta up and comings. Enligt rådande restriktioner pga COVID-19 så håller vi avstånd mellan borden och det är endast bordsservering. Baren är full med lokalproducerad öl och egenimporterat vin av bästa märke. 

Endast 50 biljetter släpps till respektive kväll! Ett tillfälle att se din favoritkomiker i göra ett sällsynt intimt gig i Västerås! Showen är utomhus, vid dåligt väder flyttar vi in den (men ser såklart fortfarande till att följa rådande restriktioner ang avstånd och servering). Det ska vara både säkert och roligt att skratta!

Komiker som uppträder denna kväll:

Ann Westin
Hon är trefaldigt vald till Sveriges roligaste kvinna och har turnerat med sina egna föreställningar som bland annat ”Jobbit” samt ”Sticka ut och passa in” (tillsammans med sin dotter Camilla). Förutom att regelbundet uppträda på Sverige största scener har hon även turnerat flera somrar på raken med Västkusteffekten. Denna humordrottning firade förresten 20 år som artist för bara två år sen! Vi hoppas på minst 20 till!

Jonas Strandberg
Han har synts i såväl "Släng dig i brunnen" på SVT som på i princip samtliga av Sveriges standupscener. Han har släppt flertalet standupspecials på Spotify och även turnerat runt i Sverige med sin standupföreställning "Inomhusbarn". De senaste åren har han även släppt de två hyllade fina dokumentärerna "Det blev ingen CD" och "Somewhere in the crowd there's you" på Youtube.

Sandra Ilar
Hennes standup kännetecknas av aggressiv existentialism och filosofiska utsvävningar blandas med absurdistiska infall och smått surrealistiska bilder. En unik komiker man måste uppleva! Hon nominerades till Årets nykomling på Svenska standupgalan 2016 och har turnerat runt i Sverige med sin egen föreställning Balla Balla Balla. 

MC: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I släppte han även sin första standupspecial Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

VIP-paket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt VIP-paket som förutom entrébiljett inkluderar Västerås officersmäss populära BBQ baserad på lokala råvaror innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser närmast scenen. BBQ’n består av tre sorters kött och sju sallader och röror samt två såser. Vegetariskt alternativ finns. Vi tänder grillarna 19:30. Matgäster bör vara på plats senast 20:00.

Praktisk info:
Insläpp 19:30 (Matgäster bör vara på plats senast 20:00)
Showstart: 20:30
Showlängd: ca 1h 45min inkl paus

Föreställningen är utomhus så länge vädret tillåter det!

Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.

Headliners

Ann Westin

Komiker

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Social

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.