skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Västerås Comedy Club - Dinner Show med Robin Paulsson

Event inställt

Västerås Comedy Club - Dinner Show med Robin Paulsson

Från 695,00 SEK

Plats

Datum

21 nov 2020 20:00 - 23:00

Beskrivning

Njut av en specialkomponerad tre-rätters-meny och se din favoritkomiker i en intimare show än någonsin. Välkommen till vårt nya och mest exklusiva koncept hittills: Västerås Comedy Club Dinner Show!

Det klassiska uttrycket "dinner & a show" har äntligen flyttat in till Västerås Comedy Club då vi nu har paketerat ihop en helkväll i humorns tecken. Ni avnjuter en tre-rätters-meny* som är komponerad av köksmästaren på Aros Congress Center (det finns också möjlighet att förboka dryckespaket till middagen). Under kvällens gång blir det många skratt till såväl etablerade komikerstjärnor som nya talanger i en väldigt exklusiv och intim standupshow under ledning av Västerås Comedy Clubs grundare Joacim Björkvall. Ett unikt tillfälle att se din favoritkomiker närmare än någonsin!

*vegetariskt alternativ finns, specialkost anges i separat fält efter bokning

Kvällarna är givetvis anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller säkert avstånd.

Denna kväll uppträder:

Robin Paulsson
Känd från sin egen talkshow Robins på SVT sedan många år. Men riktigt folkkär blev Robin nog 2015 då han fick förtroendet att vara programledare för den svenska Melodifestivalen. Men Robin är framförallt en grym ståuppkomiker och som så många av sina talkshow-kollegor var det som ståuppkomiker han började sin bana. Just nu är han även aktuell som programledare för en ny säsong av Fråga Lund, SVT.

Kirsty Armstrong

Hon blev nominerad till årets kvinnliga komiker på den svenska standupgalan 2020 (vi väntar forfarande spännande på resultatet)! Hon har de senaste åren visat sin självklara plats bland Sveriges nya standupstjärnor och uppträtt runtom på alla Sveriges standupklubbar. Hon driver även den hyllade klubben Cosmic Comedy tillsammans med Kathryn Leroux i Stockholm.

Christoffer Fernis

Detta mirakel från Sandviken har gjort en kometkarriär de senaste åren! 2018 vann han standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och samma år gjorde han dessutom sin TV-debut i Släng dig i Brunnen på SVT. Ett namn som man helt klart kommer att få se betydligt mer utav i framtiden!

Konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Kvällens meny:

Förrätt
Kräftskagen med forellrom & pepparrot
(Vegetariskt alternativ: Gulbeta med getost & kronärtskocka)

Varmrätt
Grillad biff med svartpepparaioli, stekta kantareller & rostad potatis
(Vegetariskt alternativ: Bakad rotselleri med sellericrème & stekta kantareller)

Dessert
Citronpaj & kaffe

Tider:
20:00: Restaurangen öppnar och hovmästaren visar er till era bord (var gärna på plats i god tid).
Showen startar senare under middagen
23:00: Showen och kvällen beräknas vara slut

Åldersgräns: 18 år

Arrangör

Vi gör roliga grejer i en stad nära dig! ;)

Lokal

Aros Congress Center Aros Congress Center, Munkgatan 7, 722 12 Västerås

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer