Västerås Comedy Club - Dinner Show med Marika Carlsson

26 sep 2020 20:00 - 23:00

Njut av en specialkomponerad tre-rätters-meny och se din favoritkomiker i en intimare show än någonsin. Välkommen till vårt nya och mest exklusiva koncept hittills: Västerås Comedy Club Dinner Show!

Det klassiska uttrycket "dinner & a show" har äntligen flyttat in till Västerås Comedy Club då vi nu har paketerat ihop en helkväll i humorns tecken. Ni avnjuter en tre-rätters-meny* som är komponerad av köksmästaren på Aros Congress Center (det finns också möjlighet att förboka dryckespaket till middagen). Under kvällens gång blir det många skratt till såväl etablerade komikerstjärnor som nya talanger i en väldigt exklusiv och intim standupshow under ledning av Västerås Comedy Clubs grundare Joacim Björkvall. Ett unikt tillfälle att se din favoritkomiker närmare än någonsin!

*vegetariskt alternativ finns, specialkost anges i separat fält efter bokning

Kvällarna är givetvis anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller säkert avstånd.

Denna kväll uppträder:

Marika Carlsson
En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som vid två tillfällen har korats till Årets kvinnliga stå-upp-komiker” på den Svenska Standupgalan. Hon har medverkat i humorprogram som "Bäst i Test" på SVT och har även programlett Melodifestivalen 2019. Ni kanske också hört henne i radioprogrammet "Marika i P4" eller sett henne då hon turnerade runt 2018 i Sveriges mest folkkära och största show Diggiloo.

Thomas Eriksson
Med bakgrund i både skådespeleri och Dalarna skämtar Thomas brett och blandar absurd komik med kluriga skämt och en intensiv scennärvaro. Uppträder flitigt runt om i Sverige och är ständigt aktuell med podcasten ”Dumma Idéer”.

Svea Sigmond
Hon hoppade av sitt jobb som konsultchef för att satsa på en karriär inom standup, och vilket lyckat val det var! Svea har de senaste åren gjort en kometkarriär på den svenska standupscenen och uppträtt på anrika klubbar som bland annat Norra Brunn. Hon har även jobbat som redaktör på humorprogrammet Breaking News på kanal 5. En komiker som definitivt är värd att hålla koll på!

Konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Kvällens meny:

Förrätt
Kräftskagen med forellrom & pepparrot
(Vegetariskt alternativ: Gulbeta med getost & kronärtskocka)

Varmrätt
Grillad biff med svartpepparaioli, stekta kantareller & rostad potatis
(Vegetariskt alternativ: Bakad rotselleri med sellericrème & stekta kantareller)

Dessert
Citronpaj & kaffe

Tider:
20:00: Restaurangen öppnar och hovmästaren visar er till era bord (var gärna på plats i god tid).
Showen startar senare under middagen
23:00: Showen och kvällen beräknas vara slut

Åldersgräns: 18 år

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.