Västerås Comedy Club - Dinner Show med Lennie Norman

7 nov 2020 20:00 - 23:00

Njut av en specialkomponerad tre-rätters-meny och se din favoritkomiker i en intimare show än någonsin. Välkommen till vårt nya och mest exklusiva koncept hittills: Västerås Comedy Club Dinner Show!

Det klassiska uttrycket "dinner & a show" har äntligen flyttat in till Västerås Comedy Club då vi nu har paketerat ihop en helkväll i humorns tecken. Ni avnjuter en tre-rätters-meny* som är komponerad av köksmästaren på Aros Congress Center (det finns också möjlighet att förboka dryckespaket till middagen). Under kvällens gång blir det många skratt till såväl etablerade komikerstjärnor som nya talanger i en väldigt exklusiv och intim standupshow under ledning av Västerås Comedy Clubs grundare Joacim Björkvall. Ett unikt tillfälle att se din favoritkomiker närmare än någonsin!

*vegetariskt alternativ finns, specialkost anges i separat fält efter bokning

Kvällarna är givetvis anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller säkert avstånd.

Denna kväll uppträder:

Lennie Norman
Denna legendar började med standup redan 1989 och har sedan dess vart ett tryggt och stadigt namn inom den svenska standupbranschen. Med över 30 års erfarenhet levererar Lennie en fantastisk standup och uppträder fortfarande regelbundet på de svenska standupscenerna såsom bland annat Norra Brunn. 2018 var han även på en riksomfattande soloturné med sin föreställning "Gubbvarning live". Det här är första gången Lennie gästar Västerås Comedy Club och så glada vi är för det!

Birgita Klepke
Det är aldrig för sent att börja med standup! Iaf inte om man heter Birgita Klepke! Vid 60+ ålder valde hon att ta ett oväntat kliv upp på standupscenen, och glada är vi för det! Nu fyra år senare har Birgita gjort en kometkarriär och har bland annat redan kört sin egen standupföreställning "Hur svårt ska det va?". Nyligen var hon även aktuell på Lund Comedy Festival i showen "Singeltjejen, morsan och sista rycket" tillsammans med komikerkollegorna Elin Almén och Anna-Lisa Gustavii (vem som var vem i titeln får ni gissa själva).

Naghmeh Khamoosh
Naghmeh har under sina första tre år inom standupen gjort en snabb karriär och uppträtt på de flesta standupscener i Sverige. I denna års upplaga av standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival gick hon även hela vägen till final! Vid samma festival var hon även med i standupföreställningen "50 shades of gul och blå" tillsammans med Zinat Pirzadeh, Svea Sigmond & Victor Wu.

Konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Kvällens meny:

Förrätt
Kräftskagen med forellrom & pepparrot
(Vegetariskt alternativ: Gulbeta med getost & kronärtskocka)

Varmrätt
Grillad biff med svartpepparaioli, stekta kantareller & rostad potatis
(Vegetariskt alternativ: Bakad rotselleri med sellericrème & stekta kantareller)

Dessert
Citronpaj & kaffe

Tider:
20:00: Restaurangen öppnar och hovmästaren visar er till era bord (var gärna på plats i god tid).
Showen startar senare under middagen
23:00: Showen och kvällen beräknas vara slut

Åldersgräns: 18 år

Nätverk

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.