Västerås Comedy Club - Dinner Show med Al Pitcher

10 okt 2020 20:00 - 23:00

Njut av en specialkomponerad tre-rätters-meny och se din favoritkomiker i en intimare show än någonsin. Välkommen till vårt nya och mest exklusiva koncept hittills: Västerås Comedy Club Dinner Show!

Det klassiska uttrycket "dinner & a show" har äntligen flyttat in till Västerås Comedy Club då vi nu har paketerat ihop en helkväll i humorns tecken. Ni avnjuter en tre-rätters-meny* som är komponerad av köksmästaren på Aros Congress Center (det finns också möjlighet att förboka dryckespaket till middagen). Under kvällens gång blir det många skratt till såväl etablerade komikerstjärnor som nya talanger i en väldigt exklusiv och intim standupshow under ledning av Västerås Comedy Clubs grundare Joacim Björkvall. Ett unikt tillfälle att se din favoritkomiker närmare än någonsin!

*vegetariskt alternativ finns, specialkost anges i separat fält efter bokning

Kvällarna är givetvis anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller säkert avstånd.

Denna kväll uppträder:

Al Pitcher
Denna omåttligt populära Nya Zeeländska komiker skulle egentligen ha gett sig ut på en stor arenaturné i Sverige och bland annat gästa Västerås på Bombardier Arena. På grund av rådande pandemi blev turnén dessvärre uppskjuten, men därför är vi oerhört glada att iaf få ett gästspel av Al Pitcher (om än i ett betydligt mindre sammanhang) denna kväll. Med slutsålda riksturnéerna Fika tour, Påtår tour och många fler i bagaget är Al en av Sveriges absolut populäraste ståuppkomiker. Är vi förvånade över det? Nej självklart inte, med sina finurliga skämt och en observationsförmåga av världsklass levererar Al alltid gång på gång!

Henrik Källman
Det finaste som har kommit från Vingåker sen Gunilla Persson. Denna onelinerkung har med sin säregna stil och ko-lugna framtoning fått det svenska folket att kikna av skratt. Det har resulterat i en standupkarriär som har tagit Henrik till de största svenska standupscenerna som RAW comedy club och Norra brunn.

Gabriella Fäldt
Hon beskrivs bäst som en koreansk östgöte i småländsk exil. Hon började med standup när hon hittade Comedy gold i sina gamla dagböcker - och sen dess har det inte gått att stoppa eländet. Ställde sig på scenen första gången nånsin för dryg två år sen - har sen dess stått på stora och små scener runtom i Sverige. Under hösten sålde hon ut showen Gul utan sol på Lund Comedy (med Victor Wu) och kom till semifinal i Grand Comedy Slam.

Konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I våras släppte han även sin soloföreställning Nationalitetskris som han även tidigare turnerat med.

Kvällens meny:

Förrätt
Kräftskagen med forellrom & pepparrot
(Vegetariskt alternativ: Gulbeta med getost & kronärtskocka)

Varmrätt
Grillad biff med svartpepparaioli, stekta kantareller & rostad potatis
(Vegetariskt alternativ: Bakad rotselleri med sellericrème & stekta kantareller)

Dessert
Citronpaj & kaffe

Tider:
20:00: Restaurangen öppnar och hovmästaren visar er till era bord (var gärna på plats i god tid).
Showen startar senare under middagen
23:00: Showen och kvällen beräknas vara slut

Åldersgräns: 18 år

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.