skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Västerås Comedy Club

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Västerås Comedy Club

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

16 feb 2024 20:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Västerås Comedy Club är tillbaka på Steam Hotel med en fullspäckad standuphelg! Denna gång gästas vi av inga mindre än Carl Stanley, André Wickström, Elin Almén, Svea Sigmond, Dessi Hietala och Joacim Björkvall (MC).

Börja kvällen med en drink i Steam Hotels härliga miljöer för att sedan få era skrattgropar tränade med Sveriges främsta komiker just nu! Kvällen bjuder på en mix av såväl rikskända & folkkära komiker som nya bekantskaper som alla har gemensamt att de kommer att göra sitt allra bästa för att skapa en oförglömlig kväll för er. Oroa er inte för att bli torra i halsen av allt skratt då det kommer finnas tid att fylla på glasen under showens gång! 2 timmar och 30 minuter senare beräknas showen vara slut, men kanske inte kvällen? En kväll på Västerås Comedy Club är alltid uppskattad, oförglömlig.. och så klart.. extremt rolig!

Komiker som uppträder under kvällen:

Carl Stanley

Nyss turnerat land och rike med sin senaste soloföreställningAkta Huet (som ävens släppts som special på SVT). Även känd fråPassa på att se denna stjärna när han nu är mellan turnéer!

André Wickström

Den finska stjärnkomikern som under många år fått även de svenska fansen att asgarva. Känd från bl.a. Solsidan och Parlamentet på TV4. Äntligen tillbaka i Västerås! (Hörde ni det alla finländare i länet?)

Elin Almén

Ni känner säkert igen henne från Svenska Nyheter (SVT) där hon även varit manusförfattare i åtta säsonger. Har även setts i Släng dig i brunnen på SVT och är tvåfaldigt nominerad till Årets kvinnliga komiker på den svenska standupgalan.

Svea Sigmond

Det är ingen slump att hon blivit en regular på såväl Norra Brunn som RAW comedy club. Hennes fräcka och frispråkiga standup har de senaste åren charmat den svenska standupscenen.

Dessi Hietala

Man kan ta tjejen från Norrland, men aldrig Norrland ur tjejen.. eller nåt? Grymma Dessi från Luleå kommer ta er alla med storm. En komiker som är up and coming just nu. Missa inte!

Joacim Bjökvall (MC)

Klubbens egen grundare kommer även denna kväll vant att leda taktpinnen och introducera kvällen stjärnlineup.

Hålltider

19:00 - Baren & Dörrarna till Grand Hall öppnas
20:00 - Showstart (längd ca 2h30min inkl paus)
22:30 - Showen är över

Covid-19

Vi reserverar oss för att alltid anpassa föreställningen efter eventuella restriktioner som skulle äga rum för tillfället. Om datum för evenemanget skulle ändras har ni alltid rätt att återköpa era biljetter och vid eventuellt inställt evenemang återköps biljetterna per automatik.

Observera att biljetter ej återköps såtillvida inga restriktioner medför detta. Om ni inte kan gå på grund av sjukdom, symptom eller andra orsaker ansvarar ni själva för att sälja biljetterna vidare, ni kan dock höra av er så kan vi hjälpa till med att leta fram potentiella köpare.

Övrig information

Åldersgräns: 18 år
Bevakad garderob finns på plats och är inkluderad i biljettpriset
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats!

Arrangör

Vi gör roliga grejer i en stad nära dig! ;)

Lokal

Steam Hotel, Grand Hall, Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås

Headliners

Carl Stanley
Ståuppkomiker
André Wickström
Ståuppkomiker

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer