skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

VÅRØ presenterar: Damen + Boy With Apple

Eventet är avslutat

VÅRØ presenterar: Damen + Boy With Apple

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 feb 2024 20:00 - 25 feb 2024 01:00

Beskrivning

VÅRØ presenterar: Damen + Boy With Apple

Åldersgräns: 20 år

VÅRØ bjuder in till indie-fest på Oceanen och välkomnar Boy With Apple och Damen till scenen. Det absolut bästa från varsin sida av samma värld.

Boy With Apple kommer till Oceanen för att fira släpp av singeln ”Good For You” som tillsammans med singeln ”GBG Hills” utgör de två sista släppen inför debutalbumet som kommer i mitten av mars. Den drömska shoegazen satte Boy With Apple på indiekartan under 2020 med deras EP ”Walk in the Park”. Sedan dess har de spelat på platser som Wien, Wales och New York. I början av mars åker bandet dessutom tillbaka till USA för fler spelningar.

Lyssna: open.spotify.com

Damen släppte sitt andra album i höstas och tänkte fira detta med oss. ”Everything Falls Apart” är ett samtidsdokument till tonerna av en ganska direkt indiepop. Blöta gitarrer, rappa trummor och melodiösa basgångar i kombination med smäktande sång skapar alltid magi live. Det är exakt fyra år sedan Damen senast spelade på Oceanen och så här fyra svåra år senare så är vi redo att bli överkörda igen.

Lyssna: open.spotify.com

I DJ-båset hittar ni förutom VÅRØ även våra vänner i Agent Blå!

Det blir indie, indie och sedan lite dansant. Precis så som en kväll ska se ut!

Vi ses där!

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatiskt tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer