Hoppa till huvudinnehåll

Varnagel + Trallskruv + Ill Jill

Varnagel + Trallskruv + Ill Jill

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

26 okt 2024 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi bjuder på en riktig trallsmäll från två av landets förnämsta punkband: Varnagel och Trallskruv!

Tider:
19:00 Dörrar/kök/bar
20:00 Ill Jill
21:00 Trallskruv
22:00 Varnagel

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem: 150 kr
Ordinarie: 200 kr
Medlem 13-21 år: 50 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2024 i entrén
Köp medlemskort HÄR:
https://apply.cardskipper.se/u...

VARNAGEL
Varnagel föddes ur 90-talets svenska punkvåg och har sedan starten 1999 utvecklat ett omisskännligt eget sound av energisk och spetsig trallpunk. Under 00-talet släppte Stockholmsbandet skivor på Kamel Records, Second Class Kids och Beat Butchers, medverkade ett par gånger på samlingsskivserien Definitivt 50 spänn, samt gjorde svettiga spelningar land och rike kring. Bandet lade ner fanan 2008, för att återuppstå 2021. Hösten 2024 är Varnagel aktuella med sitt femte album – "Opium för folket" (LP/digi Beat Butchers, CD Beat Butchers/japanska Waterslide records). Så, dags att knyta näven, snöra dansskorna och ladda revolutionsvrålet folks!

Varnagel på Spotify:
https://open.spotify.com/playl...

TRALLSKRUV
Sveriges i särklass snabbaste dansband! Med Trallskruv på scen blir det både ostyrigt och svänger ordentligt. Det här är trallpunk från Stockholm, kvalitetstämplad av trallpunksnestorn Mart, med låtar om Foliehattar, Dickpicks och Rosa Blend. Det här är ett band man bara inte får missa. När Drängen, Svensson, Farbror, Empacoolboy_90 och Pråper drar igång står ingen still. Alla älskar Trallskruv, vare sig de vet om det eller inte.

Trallskruv på Spotify: https://open.spotify.com/artis...

ILL JILL
- Girls and queers to the front!
Vi blandar trallpunk, riot grrrl, hardcore och C86 till något vi kallar queercore. Det blir argt, svettigt, stämsång och jäkla skoj! Vi har alla rötter i Sundsvalls musikliv men det här blir första gången vi spelar tillsammans. Missa inte den här spelningen och chansen att sen kunna säga att du var där.
Don’t be square, be a flare! // Lia, Lisa, Ida och Olle

Arrangemanget görs i samarbete med Sensus studieförbund Sundsvall.

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer