Hoppa till huvudinnehåll

Värmland - Finns det på riktigt? - MELLERUD

Värmland - Finns det på riktigt? - MELLERUD

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

5 sep 2024 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En standupshow av och med värmlandskomikern Erik Axelson.
Finns det några skillnader mellan en värmländsk uppväxt och Smala Sussie filmen?
Och hur mycket kan man egentligen lita på berättelser levererade på värmländska, finns det ens på riktigt eller är det bara ack Värmeland en skröna?

Erik Axelson har i drygt 10 år uppträtt på standupscener över hela landet och driver till vardags bland annat standupklubben Karlstad Comedy.
Han har genom åren lockat sveriges absoluta humorelit till Värmland och satt ihop bejublade standupkvällar på de mest oväntade platser mitt ute i skogen.

Men nu är det äntligen dags för hans egna soloshow ”Värmland – Finns det på riktigt?”

Det blir mest troligt en jämt görsköj kväll!

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Kulturbruket på Dal, Parkgatan 8, 464 30 Mellerud

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer