Eventet är avslutat

Världsklockor Tickar och Rymden Glimmar - Konsert med Stockholms Motettkör KFUM

Gratis - 140,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2018 15:00 - 16:15

Beskrivning

Vilket av alla musikinstrument låter mest likt människans röst? Många skulle nog svara att det gör violoncellen med sin vackra, mörka, varma klang. Den måste dessutom omfamnas för att frambringa ljud. Cellons klang och den mänskliga röstens svängningar och vibrationer stämmer överens och ryms väl i varandra.

Välkommen till den första konserten med nyligen sammanslagna Stockholms Motettkör KFUM! Med 40 och 60 års erfarenhet av kraftfullt musicerande tar vi er med oss på nya äventyr in i framtiden! Vi samarbetar denna gång med några av landets lovande cellister och bjuder vi på dramatisk musik av bl. a Knut Nystedt, Karin Rehnqvist och Anton Arensky samt ett uruppförande tonsatt av vår dirigent Erik Uddunge.

Medverkande: Stockholms Motettkör KFUM, Cello: Philippa Hillerud, Hanna Stenlund-Monthan, Adrian Kaufeldt Piano: Ludvig Lindström

Dirigent: Erik Uddunge

Lördagen den 10 november 2018 kl 15.00, Historiska Museets Barockhall. Konserten varar en dryg timme utan paus. Biljetter via billetto.se eller via körens medlemmar. Ev. resterande biljetter på plats en timme innan konsertens början.

Hjärtligt välkomna!

Arrangör

Stockholms Motettkör KFUM är en blandad kör med rutinerade sångare och bred repertoar, bl a klassiska verk, svensk körlyrik, jazz, bossa nova och folkmusik. Vår dirigent är Rebecka Gustafsson.

Kören bildades av de två körerna Stockholms Motettkör och KFUM:s Kammarkör, två körer som funnits i 40 respektive 60 år. Hösten 2018 slog vi ihop körerna till en.

Vi repeterar på onsdagar på Rosengatan i Stockholms City tillsammans med KFUM Centrals övriga musikföreningar som storband, barn- och ungdomskörer och symfoniorkester. Hör av dig om du intresserad av att sjunga med oss! 

Lokal

Barockhallen, Historiska museet Barockhallen, Historiska museet, Narvavägen 13-17, 114 84 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.