Världsarvsjazzen 2020

Asta 726, 826 92 Söderala
17 jul 2020 16:00
19 jul 2020 18:00
Biljetter Gratis - 600,00 SEK
Biljetter Gratis - 600,00 SEK

Världsarvsjazzen - en jazz- och folkmusikfestival i Jan Johanssons anda arrangeras för nionde året i rad på Världsarvsgården Erik-Anders i Söderhamn.

Den 17-19 juli spelar delar av Skandinaviens jazz- och folkmusikelit på festivalens två scener. Som publik får du uppleva hälsingenatur, kulturarv och riktigt bra musik, och allt på samma gång. Det serveras lokalproducerad mat och dryck för att hålla blodsockret i balans och humöret på topp.

Thomas Jutterström - festivalens "nestor" - bjuder som vanligt på överraskningar både vad gäller gäster och musik. Jonas Knutsson, 2019 års Jan Johansson-stipendiat, gör sin stipendiekonsert den 18 juli tillsammans med sin kvartett. De övriga artisterna håller vi hemliga ett litet tag till... :-) Men som vanligt blir det ett varierat och högklassigt program där det finns något för alla.

Varmt välkomna till Världsarvsjazzen 2020!

Fullständigt program presenteras senare.

Profile picture
Kultur & fritd, Söderhamns kommun
Kultur & Fritidsavdelningen Söderhamns kommun arrangerar konserter på Söderhamns teater, den årliga jazz- och folkmusikfestivalen Världsarvsjazzen samt samarrangemang med arrangörsföreningar runt om i Söderhamns kommun.
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.