Världens Roligaste Finskakurs med Janne Westerlund och Oskar Taipale

Världens Roligaste Finskakurs med Janne Westerlund och Oskar Taipale

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2023 20:00 - 21:30

Beskrivning

Komikern Janne Westerlund och musikern Oskar Taipale bjuder in till finskakurs med med mycket humor, skratt och härlig musik ute på vackra Havspiren i Norrtälje.

Ni har sett killarna i SVT-succén Oväntad Vänskap och denna show är resultatet av deras vänskap.

Tervetuloa och välkomna!

OBS! Inga förkunskaper krävs.

Arrangör

House of Comedy Nordic består av Stockholm Comedy Club Norrtälje Comedy Club och bokningsbolaget enkomiker.nu - tillsammans ger vi standupshower runtom i hela Sverige!

Lokal

Restaurang Havspiren AB Restaurang Havspiren AB, Badstugatan 10, 761 40 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.