Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vårkonsert med Linköpings Studentsångare i Björkviks kyrka

Eventet är avslutat

Vårkonsert med Linköpings Studentsångare i Björkviks kyrka

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

24 apr 2022 16:00 - 17:30

Beskrivning

Linköpings Studentsångare kommer, tillsammans med sin dirigent Christina Hörnell, till Björkviks kyrka med ett stort knippe vårsånger i bagaget. Vårliga vindar dragaSköna maj och Glad såsom fågeln är några exempel på sånger du kommer få höra. Men vi vill också bjuda på den musik som formar och berikar oss idag även om den ibland kan vara utmanande. Vår svenska manskörstradition sträcker sig långt tillbaka i tiden och vi har en stor och rik repertoar, men vi ser till att utvecklas vidare och justerar för att hänga med i en föränderlig värld. Vi vill vara en del i att driva traditionen framåt. 

Att sjunga tillsammans och genom sången knyta nya vänskapsband och nätverk är nu som då, en värdefull del av det sociala studentlivet i våra studentstäder. Linköping med sitt universitet och akademiska musikliv är inget undantag. I år firar Linköpings Studentsångare sitt 50-årsjubileum och med en stadig fot i traditionen och den andra lyft till steg i riktning mot framtiden, tar kören sin musiktradition vidare med glädje, nyfikenhet och kamratskap. 

Välkomna till Björkviks kyrka och en omväxlande konsertupplevelse, klassiska vårsånger varvat med spännande repertoar och studentikosa inslag. Välkommen att möta Linköpings Studentsångare – en manskör i sina bästa år!  

Arrangör

Den ideella föreningen Kultur i Yngarebygden vill med sin verksamhet berika det kulturella livet kring sjön Yngaren i Södermanland. Vi vill bjuda publiken inspirerande kulturupplevelser och skapa spännande möten mellan människor och konstnärliga uttryck. 

Lokal

Björkviks kyrka Björkviks kyrka, Björkviks kyrka, 640 20 Björkvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer