skip to main content

Vårgårda - Nostalgifestivalen 2024

Vårgårda - Nostalgifestivalen 2024

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 10:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Nostalgifestivalen 2024

Nostalgifestivalen i Vårgårda -Ett Mecka för bilar, musik, prylar, saker och ting från förr.

Boka din biljett nu och försäkra dig om en plats på 2024-års allra roligaste helg!!!

(För information om bokning av camping på Tånga Hed se längre ner)

Nostalgifestivalen i Vårgårda (lördag 8e juni 2024 kl 10-16 ) är årets absoluta höjdpunkt för alla med intresse för finbilar, vintage- o retroprylar samt genuint svängig rotmusik. 

Solen lyser varmt över den gamla militärförläggningen Tångahed i Vårgårda . Populära Nostalgifestivalen går av stapeln här andra lördagen i juni varje år och har gjort platsen välkänd i bilträffkretsar. Köerna av läckra amerikanare, hot-rods och europeiska finbilar som vallfärdat till träffen ringlar sig kilometervis. Den goda stämningen är svåröverträffad. Överallt pockar olika attraktioner på besökarnas gunst och uppmärksamhet.

Vintage- och retromarknad, bilar och musik

Förutom alla de fina bilarna bjuder Nostalgifestivalen också på vad som förmodligen är en av Europas största och mest välorganiserade vintage- och retromarknader. Säljare med exklusivt och nostalgibetonat utbud är fördelade på en yta som mäter tretusen kvadratmeter inomhus och ännu större yta utomhus. Tonerna från rockabilly-, country- och bluesartister hörs från olika platser inne på området och atmosfären är minst sagt unik.

Intrycken från de många olika roliga, lärorika och intressanta utställningarna som alla har genuint nostalgitema lever kvar länge. De bidrar starkt till att ett besök på Nostalgifestivalen i Vårgårda är en absolut nödvändighet för alla med intresse för finbilar, unika saker från förr och bra musik. Det finns dessutom en tempererad pool och 4H-gård inne på området. Allt detta gör Nostalgifestivalen till en familjevänlig tillställning långt utöver det vanliga. Folk i alla åldrar trivs här. 


(foto Angelica Lyckborg)

Total folkfest!
Nostalgifestivalen har funnits sedan 2004 och besökarantalet har växt för varje år. Sammanhållningen och gemenskapen bland besökarna är god och scenerna som utspelas beskrivs bäst i termer och uttryck i stil med ”total folkfest” och ”glädjeyra”. Campingplats och hotellrum är hårdvaluta i Vårgårda den helg i juni då Nostalgifestivalen fyras av.

OBS VIKTIG INFORMATION ANG BOKNING AV CAMPING & BOENDE PÅ TÅNGA:

För att kunna boka camping eller vandrarhem på Tångahed behöver du också lösa entré till festivalen (campingytan är belägen inne på entrébelagt område). 

 1. Skicka mail till campingen (info@tangahed.se) och reservera de platser/rum ni vill ha. Uppge namn, adress och mobilnummer samt eventuella önskemål beträffande camping eller vandrarhem. Ni får då en bekräftelse och har därefter 24 timmar på er att via Billetto boka entré till alla i sällskapet. Billetto-ID som finns på era biljetter måste ni  maila till campingen för att säkra er plats. Har Tånga ej fått era biljettnummer efter 24 timmar släpps er reservation av campingplats/rum. Utan biljett till festivalen går det ej att boka campingplats/vandrarhem

   2. Tångahed camping & vandrarhem tar hand om din bokning i turordning. Först till kvarn. Campingen brukar snabbt bli full och vi meddelar här när det börjar bli ont om platser på Tånga. Skynda att boka biljetter samt boende för att vara säker på att få plats!

    3. Tångahed Camping & Vandrarhem tar emot eventuella önskemål om specifika platser mm och försöker tillgodose dessa i mån av möjlighet. 

    4. För att boka boende/plats på Tångahed är minimum 2 nätter

    OBS All korrespondens ang boende på Tånga under festivalhelgen sker via epost: info@tangahed.se

    Vi ses i Vårgårda 8e juni 2024

    (foto Ulla Hjelmér)

    (foto Ulla Hjelmér)

    Arrangör

    Lokal

    Tångahed Camping , Vårgårda, Vårgårda

    Vanliga frågor

    • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

     Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

    • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

     Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

    • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

     Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

    • Var hittar jag länken till ett online-event?

     Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

    • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

     Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

    Närliggande evenemang
    Evenemang från samma kategori
    Liknande upplevelser
    Återbesök evenemang
    Upptäck mer