skip to main content

Vårfest för Lidingös 9:or

Sista chansen

Vårfest för Lidingös 9:or

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**Vårfest för Lidingös 9:or**

Är du redo att fira slutet på skolåret med stil? Lidingö stad presenterar den mest efterlängtade händelsen för alla niorna på ön – en vårfest att minnas! Packa din festglädje och kom till Elverket den 25 maj 2024, klockan 19:00, för en kväll fylld med musik, dans och oförglömliga minnen.

Med en biljettpris på endast 200,00 SEK är detta evenemanget där du kan släppa loss alla skolårets stress och fira med dina klasskamrater. Det blir en fest som ingen vill missa, och det perfekta sättet att säga hej då till grundskolan och välkomna nya äventyr.

Gör dig redo att dansa natten lång till dina favoritlåtar och njuta av en kväll som enbart handlar om glädje och gemenskap. Oavsett om du kommer för att dansa, träffa vänner eller bara för att njuta av stämningen, kommer Vårfesten för Lidingös 9:or att vara platsen att vara på!

Säkra din plats tidigt – köp din biljett idag och räkna ned dagarna till en av de bästa kvällarna på året!

Arrangör

Lokal

Elverket, Kyrkvägen 5, 181 42 Lidingö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer