skip to main content

Vår viktiga sköldkörtelhälsa

Vår viktiga sköldkörtelhälsa

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

20 mar 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Mitt namn är Nadja Öström och jag har varit engagerad i sköldkörtelhälsa sedan 2013 då jag själv insåg att standardmedicinen inte fungerade för att återskapa god hälsa och ett liv utan symtom av hypotyreos.

Efter detta studerade jag ämnet hypotyreos och autoimmunitet på djupet. Sedan 2015 är jag helt symtomfri och känner mig helt frisk.

Utöver 4 år som ordförande I Sköldkörtelförbundet har flertalet utbildningar genomförts. Tex Kostrådgivare, basmedicin, immunförsvar & Inflammation, tarmhälsa, naturterapi mm

Sedan 2017 har jag föreläst i ämnet och 2 böcker är skrivna; Sköldkörtelsjuk och frisk - ett inre kaos samt HELA ALLT - fri från kronisk sjukdom, går det?

Varmt välkommen till denna föreläsning där jag beskriver på djupet om framförallt hypotyreos och Hashimoto. Hur det påverkar kroppen, hur vården fungerar och vad du själv kan göra för att påverka ditt mående.

Begränsat antal biljetter till "tidigt-köp-pris" dock längst till 23 febr. Sedan 300 kr + adminavgift 25 kr.

Läs mer på hemsidan HYPOTYREOSLIV 

BILJETT ÅTERBETALAS ENDAST VID INSTÄLLT EVENT

Arrangör

Nadjas Hår & Hälsa - Nadja Öström

www.nadja.nu

Hypotyreosliv.se

Lokal

Hälsans Hus, 1 tr (mellanrummet), Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer