Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Valter Nilsson i Gathenhielmska

Eventet är avslutat

Valter Nilsson i Gathenhielmska

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 okt 2023 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

La Vaca Loca presenterar Valter NilssonNu är det knappast många som har missat att Göteborg har fått en ny artist att ställa sig bakom. Valter Nilsson är tveklöst en stjärna som för Göteborgs livescen framåt och uppåt. Charmigt, ödmjukt, svettigt och med sväng som för tankarna tillbaka till en hungrig Bruce med e-street band i ryggen.
Med två album bakom sig är han nu aktuell med ett gäng singlar som kommer att leda fram till ett album senare i år. Denna gång på svenska.
Sedan han börjat skriva på svenska har det börjat hända saker runt Göteborgsartisten. Musiken har varit i intron till tv-serier, bolag har börjat höra av sig och framförallt så har fler och fler tagit Valter Nilssons musik till hjärtat.Så välkomna till en kväll där en vrålhungrig Valter och hela hans fantastiska storband gör en exklusiv spelning på Gathenhielmska HusetDörren 150 kr
insläppt 20:30
på scen 21:00

Arrangör

Ett unikt kulturhus i Majorna, Göteborg

Lokal

Gathenhielmska Huset, Stigbergstorget 7, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer