Valle Baroque | Frispel - En interaktiv familjekonsert

Stadsträdgården, 532 31 Skara
12 aug 2021 11:00 - 12:00
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Under festivalen Valle Baroque erbjuds något för liten som stor. Delta med barnen, barnbarnen, vännerna eller kusinerna i En interaktiv familjeföreställning med gruppen Frispel. Mellan 12-14 aug framträder de inte mindre än 5 gånger, läs nedan om var och när!

Fri entré, men föranmälan av både barn och vuxen krävs pga rådande restriktioner!

Följ med på en 60 minuter lång fartfylld musikalisk resa med Frispel. Med hjälp av närmare 30 olika instrument guidar gruppen Frispel och danspedagog Eva Perbrandt Magnusson publiken genom barockens danser och riddarlekar, vett och etikett, instrument och mode. Hur lät musiken? Vad hade man på sig? Vad åt man? Vad spelade man på för instrument? En interaktiv musikkonsert där publiken aktiveras och underhålls med fartfylld musik, smäktande ballader, rivig dans och taktfasta trummor.

~ Torsdag 12 aug | kl: 11.00 & 14.00 | Missionshuset, Fornbyn i Skara

~ Fredag 13 aug | kl: 11.00 & 14.00 | Medborgarhuset, Falköping

~ Lördag 14 aug | kl: 17.30 | Dansbanan, Fornbyn i Skara

Gruppen Frispel består av: Claudia Müller, Agneta Hellström, Jesper Lagström och Göran Månsson som sedan starten 1997 genomfört mer än 1000 skolkonserter och konserter runt om i Sverige och i Europa.

Festivalen Valle Baroque äger rum i vackra Vallebygden, med konserter i Varnhem, Skara och Falköping. 2021 är temat djur och vi har bjudit in ensembler som Göteborg Baroque, Woodpeckers, Frispel och trion Samuel Runsteen, Andreas Edlund och Anders Ericson. 


Läs mer om programmet på www.vallebaroque.se

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.