Eventet är avslutat

Välkommen till Filterrelease

Gratis

Plats

Datum

24 mar 2020 18:00 - 20:00

Beskrivning

OBS! Inställt på grund av Corona. Ny fest när bättre tider stundar. Följ oss på Facebook eller prenumera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad. 
Varma hälsningar, 
Filterredaktionen Dags att träffas!

Kom och fira släppet av nästa Filternummer med oss. Vi har bokat Debaser (Hornshulls strand 4) i Stockholm, från 18.00 tisdagen den 24 mars. Programmet är hemligt tills vidare, men de 100 första gästerna bjuds på öl av Eriksberg och inträdet är gratis.

Fri entré men anmäl dig här för att få en plats.

Varmt välkommen!

Kvällen i samarbete med: 

Arrangör

Lokal

Debaser Strand Debaser Strand, Hornstulls strand 4, 117 39 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.