skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Valdemar - Releaskonsert

Eventet är avslutat

Valdemar - Releaskonsert

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

23 okt 2021 19:00 - 23:59

Beskrivning

Bandet Valdemar släpper sitt fjärde album ”Paradisgatan” och firar med en releasekonsert på skeppet den 23 oktober. Valdemar har spelat ihop sedan första plattan släpptes 1998 och står fast rotade i ett land av svensk americana. Deras textbaserade låtar är skapade utifrån historier, människor och platser i Majorna i Göteborg. Längs Paradisgatan tar bandet Valdemar sig fram mellan längtan och besvikelse. Och mitt i allt finns kärleken. Vi försöker igen. För något annat finns inte.

Albumet ”Paradisgatan" är producerat av Pär Öjerot och inspelad i studio ”Grönas Svanen” på Djurgårdsgatan. Den är mixad av Hans Olsson i "Svenska grammofonstudion"

https://valdemarband.se/catego...

https://open.spotify.com/track/2WIoqodkoemJyhLQeuf45R?si=6e7920472dbc4639

https://www.instagram.com/valdemar_band/

Valdemar är:

Valle Erling: Sång, Akustisk gitarr 
Pär Öjerot: Gitarer, Kör
Gunnar Frick: Gitarrer, Pedal steel,  
Claes Johansson: Piano
Dan Helgesen: Orgel 
Anders Sjöling: Bas
Daniel Gibson: Trummor
Kristin Lidell: Trumpet 
Björn Almgren: Saxofon och slagverk

Lokal

skeppetgbg skeppetgbg, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer