Vaken -nyskriven musikteater för hela familjen

Vaken -nyskriven musikteater för hela familjen

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

18 november 2023

Beskrivning

Premiär för Musikraketens nya musikteater Vaken!

Vad gör man när man inte kan sova? Varför ser allt så annorlunda ut i mörkret? Och vad gör egentligen alla vuxna när barnen har gått och lagt sig?

Vaken är Musikraketens nya musikteater för barn 6-10 år med sina vuxna. Handlingen kretsar kring läggdags med alla dess utmaningar, förvecklingar och komplikationer. Vi lovar att det blir roligt, knasigt och lite, lite läskigt.

Ni kommer säkert känna igen er, för alla barn har nog någon gång upplevt hur det är när man inte kan (eller vill!) sova och alla föräldrar har garanterat varit med om det. 

Föreställningen innehåller nyskrivna låtar med kluriga texter som får barn och vuxna att dra på smilbanden.Vi får bl.a höra en countrylåt om att räkna får, en jazzig vaggsång och en gospellåt om att vara mörkrädd. Medverkar gör tre musiker och en skådespelare och publiken får sjunga med i sångerna.

Föreställningen är 45 min utan paus. Efter föreställningen kommer det finnas premiärfika.Ta en kopp kaffe, lite saft och en bulle och fira premiären med oss!

Medverkande: Josefin Ljungman, Mikael Lönnbjer, Simon Johansson och Adina Sabin.

Originalidé: Adina Sabin Manus och bearbetning: Maja Siirtola & Adina Sabin  Text och musik: Linnéa Underdal Lundgren & Adina Sabin  Regi: Olle Törnqvist & Josefin Ljungman  Scenografi: Alicia Lopez 

Med stöd av Kulturrådet och Kulturförvaltningen Region Stockholm.

Ja, och så Musikraketen ideell kulturförening. Vi har bidragit med blod, svett, tårar, hårt arbete, envishet, gratisarbete, slit, sömnlösa nätter, egna pengar och många, många timmars jobb.


Arrangör

Msuikraketen är en ideell kulturförening som har som mål att bredda kulturutbudet för barn och unga. Sedan starten 2014 har Musikraketen spelat för över 40 000 barn, unga och vuxna i hela landet. 

Lokal

Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12, 113 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer