Eventet är avslutat

Våga vara i din kropp och njut av livet!

150,00 SEK

Plats

Datum

14 feb 2020 11:30 - 12:20

Beskrivning

Dansworkshop efter föreläsningen


Passa på att ge dig själv en rejäl boost med den här sköna lunchföreläsningen med kombinerad dansworkshop: 

Våga vara i din kropp och njut av livet 

En lunchföreläsning från hjärtat, där vi ges möjlighet att reflektera och hitta nya perspektiv för en skön wow-känsla och att vara här och nu, mitt i livet. Efter föreläsningen välkomnas ni till en skön och befriande rörelse och dansworkshop. 

Annelie Lindeberg hjälper oss att hitta möjligheterna till vårt välmående. Genom att ta kommandot över tankarna och  vara närvarande i kroppen så kan du njuta mer av livet. Här får du konkreta tips och ideér på hur du kan peppa dig själv till en skönare vardag.

Annelie har lång erfarenhet av att arbeta med människor och kultur och hälsa på olika sätt. Hon bjuder publiken på oförglömliga och magiska upplevelser. Annelie delar också med sig av enkla tekniker som alla kan använda för att hitta en behaglig närvaro i vardagen., där vi kan vara vårt bästa jag och leverera utifrån vår fulla potential.

Arrangör

Jag är en passionerad inspiratör, coach och föreläsare som ger allt när det gäller. Jag föreläser med lätthet och glädje och inspirerar andra att leva ett hälsosamt liv i en hälsosam kultur. Jag vill att var och en också ska få med sig bra verktyg för att kunna arbeta vidare på egen hand efter föreläsningen.

Min vision är ett hälsosamt arbetsliv i en hälsosam kultur och jag brinner för att lyfta alla de som servar, vårdar och hjälper våra nära och kära, våra barn och gamla, samt för dem som på olika sätt ser till att servicesektorn fungerar.

Exempel hämtar jag från egna upplevda erfarenheter i såväl arbetsliv, som privatliv och är inte sen med att lyfta mina egna tillkortakommanden, som levande exempel.

Med en bakgrund som kulturvetare med teatervetenskap och folklivsforskning i botten, samt kommunikation i organisationer, har jag också arbetat som projektledare i forskningsprojekt kring kultur och hälsa, med bland andra professor emeritus Töres Theorell från Stressforskningsinstitutet i Stockholm och Steinar Krokstad på Högskolan i Nord Tröndelag.

Jag är också utbildad yogainstruktör och danslärare och kombinerar gärna dessa färdigheter på olika sätt i mina föreläsningar. 

Jag driver Coach Angurvall, Bellypower och Angurvall Orientalisk dans

Lokal

Livingroom Livingroom, Rödabergsgatan 11, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.