skip to main content

Vackrare nu -en bekännelse

Vackrare nu -en bekännelse

Från 200,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

"Plötsligt slutade människor lägga märke till henne sa hon, som om ett filter lagt sig över hela hennes väsen. Jag tyckte det var en märklig berättelse. Men sen kom det fler och fler bekännelser från vänner- mest kvinnor, som upplevt att de blivit osynliga för världen när de kommit upp i en viss ålder”.

Är det så? Vad är det som händer med oss och världen runtomkring när vi kommer över 50? Är vi inte vackrare nu- när vi varit med om så mycket, har så mycket att berätta - och komma med?  Är vi till och med friare nu? Hur är det att vara tonårsmamma och samtidigt försöka hitta egen ny kärlek? Att hamna i dålig arbetsmiljö och ändå tro på sina drömmar? Att bli förälder till sin egen mamma, och inse att allt tar slut?

Dessa frågor väcks i Fia Ekbergs mitt-i livet- föreställning som baseras på sånger från skivan Bangatan Det är sånger och betraktelser från livets mitt. Vardagsrealism och storslagen längtan. Om att älska, åldras, vilja leva så att en går sönder, vara förälder, vara förälder till sin förälder. Om ilska och längtan efter tillhörighet och försoning.

Och framför allt om att våga berätta och värdesätta sin egen berättelse.

En kärleksfull, tankeväckande hyllning till att bli äldre, klokare och vackrare

Till våra förebilder och alla som kommer efter.

Medmusiker: Patrick Rydman och Henrik Cederblom
Foto  Amanda Arnborg

Med stöd av Göteborgs stad och Konstnärsnämnden

Arrangör

Lokal

Teater Jaguar, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer