Utveckla ditt psykologiska kapital

Utveckla ditt psykologiska kapital

Biljetter från 30.625,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2023 10:00 - 7 jun 2023 12:00

Beskrivning

Detta är ett unikt utvecklingsprogram för dig som vill utveckla och stärka ditt psykologiska kapital i din yrkesroll såväl som privat. Programmet genomförs på Rusthållargården i underbara Arild under två stycken tvådagars internat:

 • Träff 1: 18-19/4 2023
 • Träff 2: 16-17/5 2023
 • Träff 3: 7/6 Halvdags uppföljning kl 8.30-12, digitalt i Zoom.


  Upplägg

  Träffarna innehåller ett varierat upplägg med föreläsningar, egen reflektion och reflektion i grupp, olika case, och praktisk träning. Vi utnyttjar även den fantastiska miljön och naturen i och runtomkring Arild. Innan programmet genomför man en kartläggning av sitt eget psykologiska kapital med stöd i verktyget HE(R)O-IQ och en uppföljande kartläggning genomförs inför den uppföljande halvdagsträffen. Mellan träffarna arbetar man med sin egen utveckling genom olika uppgifter och hemläxor.


  Kursmaterial

  En liten bok om mental styrka och Reflektionsbok för mental styrka av Stefan Söderfjäll. Dessa båda kommer att följas löpande under programmet och mellan träffarna.


  Kostnad

  30625 kr inklusive moms (24500 kr exklusive moms) per person. I kostnaden ingår boende i enkelrum och samtliga måltider, inklusive middagar vid dag ett på vart och ett av de tre internaten.

  Kursledare

  Hanna Söderfjäll

  Hanna Söderfjäll har många års erfarenhet av att ha jobbat inom HR i en rad olika organisationer på olika positioner. Hon.är ICF diplomerad coach och jobbar med att kompetensutveckla och coacha människor med särskilt fokus på att stärka sitt psykologiska kapital.


  Stefan Söderfjäll

  Stefan Söderfjäll, Fil. Dr i psykologi, har sedan 90-talets slut ägnat sig åt att förmedla vetenskap som går att använda för att göra tillvaron lite bättre för människor i olika sammanhang. Han har skrivit ett tiotal böcker och är en flitigt anlitad föreläsare. Under 2021 var han en av de tjugo nominerade till Stora Talarpriset, det pris som årligen delas ut till landets bästa talare.


  Lokal

  Hotel Rusthållargården, Stora Vägen 26, 263 73 Arild

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.