Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Utställning i Galleri Gerlesborg: Lina Selander - Modellen med den röda fågeln

Eventet är avslutat

Utställning i Galleri Gerlesborg: Lina Selander - Modellen med den röda fågeln

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

20 januari 2021 - 21 mars 2021

Beskrivning

För att du ska känna dig trygg under ditt besök i Galleri Gerlesborg tar vi endast emot max fyra personer åt gången. Ni möts av en värd som släpper in er i konsthallen. Vi föredrar att besöket förbokas via billetto. Varje dag finns tre bokningsbara tider, kl 11, kl 12 och kl 13. Vänligen kom på utsatt starttid så att vi kan hjälpas åt att hålla en bra spridning av besökare. Drop in sker i mån av plats. Ett tips är att kombinera ditt besök med en fika eller lunch i Restaurang Gerlesborg Kök och Kafé som ligger i anslutning till Galleriet. 


Lina Selander är född 1973 i Stockholm där hon bor och arbetar. Selander är en av Sveriges mest nyskapande konstnärer inom rörlig bild. Hennes filmer och installationer tar ofta sin utgångspunkt i historiska brytpunkter. Ett system eller en fysisk plats kollapsar och något nytt tar form; den analoga filmens berättande gentemot den digitala, ett politiskt eller ekonomiskt systems rämnande ned i ett annat. Verken återkommer till frågor om bilden som minne, avtryck och representation. I utställningen visar hon två av sina senaste filmverk: Överföringsdiagram nr 2 och Modellen med den Röda fågeln som båda är filmade med 16 mm.


Gerlesborg Kök och Kafé ligger alldeles i anslutning till Galleriet och håller öppet kafé mellan 9-16

Lunch serveras 12-14 vardagar. Lör och sön till 15.00. Mer info om Gerlesborg Kök och Kafé på här

Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer