Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

UTSÅLT! (se nedan) ADHD: "Det är inte mig du ska bli arg på - det är min hjärna!" Östersund 21 mars

Eventet är avslutat

UTSÅLT! (se nedan) ADHD: "Det är inte mig du ska bli arg på - det är min hjärna!" Östersund 21 mars

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

21 mar 2023 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Detta datum är det UTSÅLT!
Extrainsatt föreläsning 16 mars kl 18:00 
Klicka här för info och biljetter!

Du kan också sätta upp dig på väntelistan


Välkommen till en fartfylld och lösningsfokuserad föreläsning om ADHD och om hur du kan förhålla dig till de barn och unga med ADHD
som du möter i din familj i skolan eller på fritiden

Att vara omgivning till ett barn med ADHD innebär att man både påverkas och påverkar. Min föreläsning ger dig som förälder, men även som lärare, tankar kring och stöd i hur man kan förena detta så man skapar bra förhållningssätt i familjen och i skolan.
Att ha barn med ADHD är en utmaning som jag delar med dig. Utifrån egna erfarenheter som förälder och utifrån min egen ADHD-hjärnas tankar ger jag dig i föreläsningen stärkande tips och råd kring hur man kan förhålla sig på ett bra och effektivt sätt i relationen med ditt barn eller din elev.

Föreläsningen vill inspirera dig till att skapa och prova nya strategier kring ditt barn eller din elev, men kommer säkert också att ge dig styrka i att mycket av det du gör faktiskt redan är rätt, eller bara behöver skruvas på lite för att bli ännu mer effektivt.

Jag som håller föreläsningen heter Håkan Ernklev och är mångårig föreläsare inom kommunikation och ADHD, samt förälder och familjehemsförälder till barn med olika NPF-diagnoser. Jag håller grupper för föräldrar som har barn som har svårigheter i sin skolgång eller som skolan av olika orsaker har svårt att ta emot. Jag är också påverkad av en alldeles egen ADHD-hjärna som både hjälper och stjälper - utan urskillning - vilket skapar en del erfarenheter värda att dela med mig av för ökad förståelse för dig kring ditt barn eller din elev.


Hör gärna av dig!

Du är också välkommen att höra av dig i förväg för att ställa frågor som du vill jag ska ta upp lite extra i föreläsningen.
Att vara omgivning och hantera sitt barn eller sin ungdom på ett bra sätt handlar mycket om att ha en känsla för hur man kan agera - föreläsningen tar dig närmare den känslan!


Förfriskning i pausen ingår!

Enkel förfriskning finns tillgänglig i pausen och ingår i priset.
Tyvärr finns ingen möjlighet att koka kaffe/te -men ta gärna med en termos! :)

Frågor

När du köpt biljetter kommer du att få möjlighet att svara på några frågor kring vad du förväntar dig av föreläsningen. På det sättet lär jag känna deltagarna på just det evenemanget lite bättre och därigenom har bättre förutsättningar att ta kunna ta upp det som publiken önskar.
Att svara på frågorna är naturligtvis helt frivilligt!

Från utvärderingarna från tidigare föreläsningar:

"Jag [har] gått flera utbildningar om ADHD, läst så många böcker, läst forskningsrapporter osv om ADHD men aldrig riktigt förstått hur det är för den som har ADHD. Din föreläsning var så bra i detta avseende. Det var exakt den informationen jag ville ha."


"Vill tacka det ödmjukaste för en fantastisk föreläsning igår i X-stad! Jag satt och sög in så så mycket! Jag är så glad att min sambo följde med och fick en bra inblick även om hen känner mitt barn väl efter att vi levt ihop i några år."

"Som mamma till en dotter med adhd och autism blev jag både berörd och inspirerad av din föreläsning! Den gav mig också mer styrka att möta en många gånger oförstående omgivning. Jag kände mig stärkt och bekräftad som förälder när jag gick därifrån. Jag hoppas du fortsätter sprida denna oerhört viktiga kunskap!"

-----

Bokade biljetter återtages ej, men gäller i händelse av meddelad frånvaro på motsvarande föreläsning vid annat tillfälle

Arrangör

Jag håller föreläsningar och utbildningar med anknytning till ADHD och förhållningssätt. Föreläsningarna vänder sig till föräldrar, skolor och institutioner och vill ge ett annat perspektiv på ADHD än det som står skrivet i diagnoskriterierna och i utredningarna från BUP. Jag fokuserar utifrån egna erfarenheter på omgivningen, på skolan och på det landskap som man har att vandra med sin ADHD, oavsett om man har fått diagnosen på papper eller bara har den i sig ändå.

Jag ger ett annat perspektiv på synen på ADHD och ger konkreta råd och tips kring hur man som vuxen kan fundera över sitt förhållningssätt till barnet eller eleven - och för den skull också till ens egna vuxna omgivning, som gärna säger "Du måste bara sätta ner foten!"

Här finns lite kommentarer från tidigare deltagare på föreläsningen: https://www.tecknologen.se/adh...

Vill du kontakta mig - klicka här!

Lokal

Östersund, Biblioteket, Stadsbiblioteket, Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer