Hoppa till huvudinnehåll

Utmana ditt ledarskap med en skådespelare och KBT-terapeut!

Utmana ditt ledarskap med en skådespelare och KBT-terapeut!

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

12 sep 2024 07:30 - 09:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

“Sluta snacka-våga göra" - en workshop för framtidens ledare!

I utmanade situationer har du som chef ett stort ansvar för att leda dina medarbetare. Det kan handla om att du behöver säga upp, hantera en konflikt, informera om en ny organisation eller ett nytt arbetssätt.

För att kunna vara en ansvarstagande och modig ledare, som är en trygg bas för sina medarbetare, behöver även du stöd. Det stödet vill vi gärna ge dig!

Varmt välkommen till en interaktiv workshop där du får träna praktiskt på svåra och verkliga situationer!

Du får övningar, verktyg, omedelbar feedback och coaching av en skådespelare och en KBT-terapeut, som du direkt kan ta med dig i din roll som chef.

Syftet är att utveckla och stärka dig i din kommunikation och i ditt personliga ledarskap. Där du är det viktigaste verktyget i kommunikationen med dina medarbetare.

Efter många års ledarskapsträning, har vi konstaterat att det inte fungerar med färdiga mallar som passar alla. All kommunikation behöver alltid utgå från varje unik person och situation. Därför tror vi på träning som utgår från ditt autentiska jag.

Du som chef får:

✅ Praktiskt träna utmanande situationer på jobbet
✅ Byta roll för att bättre förstå dina medarbetares perspektiv
✅ Hjälp att på djupet förstå och hantera dig själv och andra
✅ Enkel och tydlig modell för verbal- och icke-verbal kommunikation + ledarskap

I ett och samma paket får du Susann Steiger och Gabriella Lockwall som är både:

🟢 Kroppsspråksexpert
🟢 Skådespelare
🟢 KBT-terapeut
🟢 Kommunikationsrådgivare
🟢 Ledarskapscoach

Frukost serveras från kl 7.30 och ingår i biljettpriset. Workshopen startar kl 8.00. 

Arrangör

Vad härligt att du hittat hit! Min passion är att hjälpa människor att blomstra genom att få tillgång till sin inre kraft. Älskar att vägleda och coacha individer, grupper och företag att leda och leva i förändringar. Att våga prova nya vägar och stärka förmågan, resiliens, att navigera i vår ständigt föränderliga värld.

Jag är EMCC-certifierad coach, KBT-terapeut, ledarskapskonsult och beteendevetare som jobbat en större delen av mitt yrkesliv med att vägleda människor och företag i förändringar.

VAD JAG TROR PÅ
Att all förändring börjar med oss själva! Självreflektion, en god självkännedom, insikt om vem du är, vad du tror på, drivs av och vad som är viktigt på riktigt. Du får tillgång till din inre 🧭 som hjälper dig att vägleda dig själv och andra i ditt professionella och privata liv. Det hjälper dig att blomstra och få tillgång till hela din kraft. Blomstrar du, får det människorna omkring dig, företaget och samhället att blomstra! Det är magi!

Jag ser människan som en helhet, där alla delar är viktiga och där jag utgår från våra möjligheter snarare än begränsningar. Vi har alla 🌈 färger inom oss. Vi behöver bara lära oss att använda dem.

Vurmar extra för att skapa hälsosamma och hållbara människor och företag och helhjärtade ledare som har människan i fokus. ❤ Tänker att vi behöver köra mer eco drive. ♻️ 🚙

VAD JAG ERBJUDER
✅ Ledarcoaching och KBT för dig som har en önskan om att bli en helhjärtad ledare. Allt börjar med din inre resa, att bli medveten om vem du är, vad som format dig, dina styrkor och svagheter för att vara en mer autentisk och modig ledare.

✅ Chefsstöd och kommunikationsrådgivning för att rusta VD och chefer att bli modiga, förtroendeingivande och ansvarstagande ledare. Vara en trygg bas för dina medarbetare i organisationsförändringar.

✅ Konflikthantering och teambuilding.

✅ KBT-terapi och schematerapi när du fastnat och behöver hjälp att hitta nya vägar.

✅ Coaching för att få nya insikter, perspektiv som tar dig i den riktning och takt som du önskar.

✅ Föreläsningar, workshops och utbildningar inom ledarskap, coaching och kommunikation.

MIN ERFARENHET
Gedigen erfarenhet av rådgivning och att coacha chefer, ledningsgrupper och medarbetare i stora förändringar. Stor verktygslåda för professionell och personlig utveckling, ledarskap, och kommunikation. Coachar individer och grupper, både företag och privat, i mitt företag Trustworthy Communications AB.

REDO FÖR ATT BLOMSTRA?
Jag finns med dig på hela resan, från start till mål. Allt för att du ska blomstra! 🌸

Är du VD, chef eller jobbar inom HR? Kontakta mig, så berättar jag gärna mer!

📲+46 70 919 53 42 eller mejla till susann.sjobom@trustworthy.se

Läs gärna mer om mina tjänster på: https://trustworthy.se/

Lokal

Café Tårtan, Hornsgatan 32, 118 20 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer